maanantai 26. toukokuuta 2014

Karma ja sen kaveri Murphy

Kyllä siinä vanhassa sananlaskussa, joka kehottaa piilottamaan onnen, jos sellaisen sattuu omistamaan, on vinha perä. Meninkin sitten aamusta kirjoittamaan, miten ihana päivä tänään on. Olisi pitänyt jo silloin aavistaa, että jokin epämääräinen karma vaanii jossain nurkan takana pirullinen virne naamallaan.

Jos oli aamu täynnä iloista ilmettä ja hymyä, on iltapäivä sitten ollut vähän toista sorttia ja olen rehellisesti sanottuna tuntenut itseni oikein riemuidiootiksi tässä näin. Pitäisikö asiaa jotenkin perustella, no toimikoot nämä pari pikkuseikkaa valaisevina esimerkkeinä. Minun pitäisi tällä viikolla tehdä kaksi kakkua, joiden molempien valmistamiseen tarvitsen rengasvuokaa, mutta - olen lainanut kaikki omat ja muidenkin läheisten vuokat työkaverilleni, joka laittaa lakkiaisia. Keksin kuitenkin kiertotien ja aloitin innolla kakkun tekemisen vain huomatakseni, että olin unohtanut ostaa kaupasta liivatetta, jota ilman kakku ei onnistu. Supermahtavatilanne, puolet aineista vatkattu vaahdoksi ja siinä tilanteesa pitäisi rynnätä kauppaan ostamaan liivatetta. Onneksi herra Kirjoitus auttoi.

Lisäksi olisi kannattanut ostaa jotain salmiakkia, jotta kakusta olisi saanut mustan tai harmaan, nyt siitä tulee likaisen ruskea. Niin, että hyvää ruokahalua vaan...

Sain lisäksi Kiinan paketin, jonka sisältö oli rikki.Tiedän reklamoinnin olevan melkein toivoton tie noiden suhteen, joten ketutuksen määrä on kohtuullisen iso, varsinkin kun olin ajatellut käyttäväni ko. koristeita viikon päästä.

Omassa suussani laittamani ruoka maistuu vähemmän hyvältä, mutta pakko sitä on syödä, kun kerran tein ja vielä finaaliksi huomasin, että pesukoneen pesuainekotelo on kerännyt jotain töhnää, joka on aivan pakko puhdistaa heti kun saa pyykit koneesta ja toivoa, että se ei olisi vaikuttanut noihin koneessa oleviin pyykkeihin.

Mitähän muuta tähän iltaan vielä ehtii tapahtua? Kauhulla jatkoa odottaen...

Illalla pistin viestiä tuolle kiinanpaketin lähettäjälle, joka lupasi lähettää tilalle korvaavat tuotteet. Vanhoja, rikkinäisiä ei tarvitse palauttaa, joten kunhan uudet saapuvat puran noista itselleni mallit uusia varten eli ei niin pahaa, jotta ei jotain hyvääkin.

Ei kommentteja: