lauantai 24. toukokuuta 2014

Buzzaus: ThermaCare

Pääsin Buzzadorin kautta testaamaan ja buzzaamaan myös toista tuotetta pienen ajan sisällä. Kyseessä olivat ThermaCare lämpötyynyt, joita on valittavana muotoilultaan kahta erilaista: siipienmallinen on tarkoitettu hartioille ja vyömäinen selkään.

Ei tarvinnut paljon miettiä, kumpaa haluaisin testata. Ikuisena niskajumisena iskin tietenkin ruksin kohtaan, jossa pääsi kokeimaan hartia-alueen lämpötyynyjä.

Mikä tässä ThermaCaressa sitten on niin erikoista? Ensinnäkin se, että kyseessä on luonnollinen kivunlievitys ilman lääkeaineita, koska kivun poisto tapahtuu lämmön avulla. Lämpötyyny aktivoituu päätyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan tasaiseen hoitolämpötilaan, joka on noin 40 C. Yhdestä tyynystä lämpö irtoaa noin 8 tunnin ajan eli tyyny tarjoaa pitkäkestoisen syvän lihasrentoutuksen ja kivunlievityksen. Kyseinen tyyny on ohut, mielyttävä, huomamaton ja tuoksuton eli tyynyä voi käyttää myös töissä.

ThermaCarea suositellaan käytettäväksi lihasjännityksiin, ylirasitukseen, venähdyksiin, revähdyksiin ja nivelrikkoon. Rajoituksia tuotteen käyttöön asettaa ikä, yli 55-vuotiaille tuotetta suositellaan käytettäväksi vaatteiden päällä, muutoin tyynyt kiinnitetään paljaalle iholle. Lisäksi tuotetta ei tule käyttää samalla alueella yli kahdeksaa tuntia 24 tunnin aikana. Tuotetta ei myöskään pitäisi käyttää nukkuessa. Tuotetta ei myöskään saa käyttää yhdessä lihaskipuvoiteiden tai muunlaisten lämpöhoitojen kanssa, herkällä, sairaalla tai rikkinäisellä iholla, ihoalueella, joissa on mustelmia tai turvotusta.

ThermaCare-tuotteita myydään apteekeissa. Tuotteiden hinnat ovat noin 11,50€, jolla saa 3 kappaleen pakkauksen niska/hartia-alueen hoitoon tarkoitettuja tyynyjä tai 2 kappaletta suurempia selän hoitoon tarkoitettuja tyynyjä (Hinnat vaihtelevat jonkin verran eri apteekkien ja apteekkiverkkokauppojen välillä).

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että ko. tuote toimii uskomattoman hyvin. Yhdellä tyynyllä ainakin minun hartiani aukesivat viikoksi ja tuntuivat kuin ne olisivat olleet jonkun muun hartiat.

Ei kommentteja: