perjantai 9. toukokuuta 2014

Hopotus: Relaxant selluliittivoide loppuraportti

Nyt on sitten aika loppuraportin tuohon Relaxant selluliittivoiteeseen liittyen.


Testausaikahan oli noin kuukausi ja sinä aikana voidetta käytettiin joka päivä, joka toinen päivä hierontakupeilla tehostettuna ja joka toinen päivä ilman, kuten aiemmin täällä kerroin. Vaikka hoito- ja käyttökokemuksen kasvaessa tulikin paremmaksi hierontakuppien käyttäjäksi, en silti saanut niitä pysymään mahanahassani kunnolla kiinni - vaikka jo viime kirjoituksessani totesin, että antaa olla, kokeilin edelleen kuitenkin joka kerta, jos ihme sittenkin olisi tapahtunut. Ei tapahtunut, kuppien ja mahani yhteistyö ei vain toiminut.


Voidetta kehotettiin käyttämään vartalon ongelmakohtiin siis kuvan mustille alueille. Minä keskityin erityisesti reisiin, vyötäröön ja alleihin.Kampanjassa pyydettiin ottamaan mitat käsitellyiltä alueilta ennen ja jälkeen siis ennen kokeilun aloittamista ja kuukauden käytön jälkeen. Minun kohdallani mitat näyttivät kyllä jotain niin uskomatonta, etten tahdo itsekään uskoa (olin varautunut kirjoittamaan, että mitta näytti täsmälleen samaa lukemaa niin ennen kuin jälkeenkin ja keskinyt siihen hyvät perustelutkin: "Uskon siihen, että mikäli tuohon rasvaamiseen olisi lisännyt liikuntaa ja terveellisen ruokavalion, niin muutokset voisivat olla suuremmat, nuo kaikki kun tukevat toisiaan, niin kuin vanhassa mainoksessa sanotaan: "ei yksin Becel...""). Mittanauha todistaa alleista kadonneen 2 cm, reisistä 4 cm ja mahasta 5cm ympärysmitasta.

Ihan tyhjiin kuukauden rasvaus ei siis tosiaankaan mennyt, vaan lisäksi ihossa itsessään on selkeästi havaittavissa muutoksia. Se on kimmoisampi ja vähemmän röllykkämäinen siis iso osa appelsiinimuutoksista on häipynyt ja iho näyttää normaalimmalta. Huomasin myös parina kylmänä aamuna, kun lähdin liikkeelle hiukan turhan kevyissä vaatteissa, että reidet eivät enää palelleet samalla tavoin kuin joskus ennen. Sehän on selvä merkki parantuneesta verenkierrosta kudoksessa.

Testailupullo oli kooltaan sen verran reippaankokoinen, että siitä riittää vielä käyttöön testijakson jälkeenkin.

Lisätietoa tuotteesta täältä, KLIK.

Ei kommentteja: