perjantai 16. toukokuuta 2014

BUZZAUS: Cillit Bang puhdistustuotteet

Pääsin Buzzadorin kautta testailemaan Cillit Bangin puhdistustuotteita, jotka on tarkoitettu erityisesti kylpyhuoneen puhdistamiseen.

Paketissa oli kaksi erilaista tuotetta Cillit Bang tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen kalkki ja lika sekä Cillit Bang active foam saippuajäämät ja suihku.


Testailin ensiksi tuota tehopuhdistajaa niinkin tavanomaiseen paikkaan kuin kylppärin lavuaariin. En tietenkään tajunnut ottaa ennen kuvaa, mutta voin vannoa, ettei ole hetkeen meillä kylppärin hanat tällälailla kiiltäneet kuin Cillit Bang käsittelyn jälkeen.


Kun suoritan vastaavan pesun suihkun puolella  yritän muistaa ottaa myös ennen kuvat.

Tuotteen käyttö tapahtuu siis siten, että pullosta suihkutetaan vaahtoa puhdistettavaan kohtaan ja odotetaan viitisen minuuttia. Sen jälkeen huuhdotaan runsaalla vedellä ja kuivataan rätillä ja valmista tuli. Tuotetta kehotetaan testaamaan ensin johonkin näkymättömään kohtaan materiaalia ennen kuin käyttää koko pinnalle eli ilmeisen voimakkaista kemikaateista siis on kyse.

Tuotetta mainostetaan testivoittajana valmistajan sivuilla seuraavasti: "Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen voitti TestFaktan kylpyhuoneen puhdistukseen tarkoitettujen aineiden testin nyt neljättä kertaa peräkkäin. Voiton varmisti erityisesti kilpailijoita selvästi parempi kalkkikerrostumien puhdistusteho. Testi osoitti Cillit BANGin irrottavan kalkin yli kaksi kertaa paremmin kuin sen kovin kilpailija Ajax Professional. Lisäksi Cillit BANG oli testin paras saippuajäämien ja vastaavien tahrojen puhdistaja."

#buzzador, # cillitbangtesti

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestäni noi Cillit Bangit on kovasti kalliita. Eikä niitä useinkaan ole tarjouksessa.

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Huomasin kaupassa käydessäni, että nuo ovat "yllättäen" juuri nyt tarjouksessa. Jossain myytiin kaksi tuotetta yhden hinnalla tarjouksessa ja toisessa paikassa muuten vaan edullisemmin.

Olin jotenkin kuvitellut, että maksavat vähintään 5-7 euroa pullo, joten se n. 4€ normihinta oli itselleni positiivinen yllätys, mutta onhan se paljon suhteessa tuotteen riittoisuuteen - suihkepullosta kun ei koskaan saa kaikkea tavaraa ulos.