lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lankesin Sambaan

Kaiken sorttisesta järkevyydestäni huolimatta olen tietyissä asioissa kovinkin vietävissä, siis mainosmiehen vietävissä. Vilaus jostain "uudesta" ja "mielenkiintoisesta" houkuttelee minut varsin äkkiä kauppaan, valitettavan usein nämä houkutukset löytyvät karkki- tai sipsihyllyltä.

Tuskin olin lukenut maininnan siitä, että Lidlissä on myynnissä Taffelin uutuus sipsejä, kun jo päätin suunnistaa sinne tutkimaan tilannetta. Koska kerran niitä uutuuksia oli myynnissä, niin tietenkin sitten kassan kautta kotiin - eihän niitä sinne vain katsomaan menty.

Taidan olla aika idiootti sen suhteen, että samballa myydään minulle melkein mitä vaan. Tällä kertaa siis tosiaan sipsejä, Taffelin uutuus kun on nimeltään "Samba, carnival of flavors". Makuina tässä uutuudessa ovat  sipuli, tomaatti, musta- ja cayennepippuri, valkosipuli, korianteri, purjosipuli, omena, mango ja paprika.

Samban kerrotaan tarjoavan trooppista tunnelmaa, hedelmän raikkautta ja pientä pippurisuutta. Maku on kieltämättä jonkin verran pippurinen ja ehkä jokin hedelmäisyyskin tuolta takaa on aistittavissa, mutta mangoa tai omenaa en kyllä kykenisi tunnistamaan.

Turha sitä kuitenkaan on kieltää - hyviä ovat.

Ei kommentteja: