Suklainen cassismoussekakku
n. 20 annosta
Ainekset
Pohja:
2 kananmunaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Kostutus:
3/4 dl mustaherukkamehua, laimentamatonta
Mustaherukkamousse:
3 liivatelehte
200g (3-4 dl) mustaherukoita pakkasesta
1 dl sokeria
2 dl vispikermaa
3 rkl mustaherukkamehua, laimentamatonta
Suklaamousse:
2 liivatelehteä
150g tummaa suklaata
2dl vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniliinisokeria
3 rkl konjakkia tai appelsiinitäysmehua
Koristeeksi:
Pirkka suklaamanteleita ja -hasselpähkinöitä
Peitä irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohja leivinpaperilla. Voitele vuoan reunat ja leivinpaperi margariinilla. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet ja lisää vaahtoon siivilän läpi varovasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan. Kostuta pohja mustaherukkamehulla. |
---|
sunnuntai 30. maaliskuuta 2014
Cassismousse kakku
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti