torstai 1. elokuuta 2013

Soopaa ja porsliinia

Niin paljon kuin olen sitä mieltä, että lisää tavaraa ei saa kotiimme tulla, niin jotenkin sitä vaan kertyy.

Tässä tuo soopa osasto eli vihdoinkin kuvalliset todisteet siitä, että minä todellakin hankin sen Le Chatin siis Marseillessaippuan.

Ja tässä sitten pari kuvaa parista lisähankinnasta... Tein heinäkuun kahden viimeisen viikon aikana kuusi ylimääräistä työvuoroa ja päätin käyttää rahoista valtaosan erääseen hankintaan, joka on keväästä asti pyörinyt mielessäni.


Tuolla "porsliini" osastolla onkin viimeaikoina ollut tunkua sisäänpäin ja kovin vähän on lähtenyt tavaraa ulos. Olen jossain vaiheessa saanut kuningasajatuksen hankkia sittenkin ne keräämääni Pentikin Tapio-sarjan kahvi- ja teekupit. Siinä vaiheessa, kun sarjaa valmistettiin, ajattelin, etten tarvitse niitä, mutta näin jälkikäteen iski omistamisen into ja olen niitä huuto.netistä ja muualta metsästänyt. Kahvikuppeja (edellisten vuosien projekti) on nyt sitten se sama 13 kuin kaikkia muitakin osia (en ole taikauskoinen, vaan varmistelija, haluan täyden tusinan astiaston ja koska tuota ei enää valmisteta, olen haalinut kaikista lautasista, kupeista ja jälkiruokakulhoista vähintään yhden varakappaleen rikkumista ajatellen, tarjoiluastiat sentään ovat pääsääntöisesti yhden kappaleen varassa).

 Teekuppien keräämisen aloitin vasta tänä kesänä ja nyt niitä on sitten 10.

Tuossa ylemmässä kuvassa on vasta ostamieni teekuppien lisäksi mukana vanha kahvikuppi, jonka tarkoitus oli demota kuppien kokoeroa, joka on melkoinen. Noin sijoiteltuna se vain ei toteudu ja kupit näyttävät kaikki saman kokoisilta, vaikka edessä oleva kahvikuppi on selkeästi pienempi. Jotain voi toki päätellä noista sen vierellä olevista aluslautasista, jotka siis on tarkoitettu teekupeille.

 Kymmenen kuppia ja 12 lautasta kasassa, joten siis kolme kuppia ja yksi lautanen puuttuvat ja niihin sopivat pullalautaset myös eli metsästys jatkuu.
Kuppien lisäksi tuli hankittua myös Tapio-sarjan kynttilän jalat, sokerikko ja kermakko. Ostot tein kohtuuedulliseen hintaan huuto.netistä kahdessa eri erässä.

Ei kommentteja: