maanantai 5. elokuuta 2013

Mustasta värilliseksi

Yhtenä ensimmäisistä syksyn merkeistä minun kohdallani on kaipuu uuteen hiusväriin ja meikkivärien vaihtuminen uuteen "sesonkiin".

Olen kesän ajan käyttänyt perusmeikissäni mustaa rajausta, jonka olen tehnyt Stargazerin Lunar Scape-luomivärillä. Väri on mattamusta, jossa on seassa valkoisia ja pinkejä helmiäishippuja. Väri on helposti levittyvä ja intensiivisen musta eli soveltuu todella hyvin rajausvärinä käytettäväksi. Noiden lisäksi se on äärimmäisen riittoisa, useamman käyttökuukauden jälkeen purkissa on havaittavissa pienen pieni kolo.

Kolo on niin pieni, ettei sitä tahdo millään saada kuvaan. Minusta tuntuu, että minulla on tässä mustaa rajausväriä lopuksi ikää, sillä painoa napilla on 3,5g.

 
Syksyyn haluan lisää väriä, joten kaivelin varastoistani käyttöön Wienistä ostamani Look by Bipan rajausvärin, sävynä tumma oliivinvihreä ja sen kaveriksi Yves Rocherin vihreän rajauskynän. Jospa noilla saisi aikaan vähän väriä ja iloa tuohon kalpeaan kesälookiin.



Muutoin meikissä saavat jatkaa samat tutut jutut, jotka ovat loppuunkäytössä eli pinkihtävä huulipuna, vadelmanpunainen poskipuna, kullankuultava meikkivoide, kulmakynä ja musta ripsiväri.




Ei kommentteja: