lauantai 24. elokuuta 2013

Onnistuisikohan näin

Koska vaatekaappini tuntuu olevan kaikkien poistumien ulottumattomissa, niin onnistuisinkohan pienentämään sen sisältöä edes vähän, jos minun pitäisi poistaa sieltä vain yksi vaate kuukaudessa.

Kaikilla näillä yrityksilläni on ollut paha taipumus epäonnistua, mutta ainahan sitä voi yrittää. Heti alkuun päätin repäistä ihan kolmella vaatteella:

Violetti pusero on matkalla kirpputorikasaan - se on ollut kaapissani pari vuotta, ainakin, enkä ole pitänyt sitä kertaakaan. En ainakaan muista. Se kävi kyllä sovituksella äidilläni, mutta ei ole hänen kokoaan, joten pistetään kirpparille.

Ruudullinen flanellipaita ja sininen tvillipaita ovat hankintoja varmaankin reilun kymmenen vuoden takaa. Silloinen minäni rakasti Timber Jack- tyylisiä ruutupaitoja jättikoossa ja suoritti usein ostoksia miesten osastoilla. Mitä väljempi vaate, sen parempi, jos sen sisällä mahtui pyörimään, niin sitten se vasta ihan superia olikin. Tietenkin noita(kin) tuli hankittua pahan päivän varalle useampia erilaisia, ja tyylin muututtua nuokin jäivät kaappiin odottamaan sitä parempaa päivää ja oikeaa hetkeä. Se oikea hetki tuli nyt, sillä isäni adoptoi nuo enemmän kuin mielellään kun kerran olivat miesten mallia ja hänelle sopivaa kokoa.

Kierrätystä se on tämäkin - ainakin tavallaan.

Ei kommentteja: