lauantai 5. tammikuuta 2019

Eihän tämän näin pitänyt mennä


Aika isolta osaltaan sain pidettyä itseni aisoissa ostamisen suhteen joulukuussa, en esimerkiksi itse ostanut lainkaan joulumakeisia kotiimme, mikä jo sinällään on maailman kahdeksas ihme. En myöskään ostanut pakastinta täyteen kaikkea mahdollista ensi vuoden turvaksi. Sen verran toki jemmailin, että jätin pullot palauttamatta ennen joulua - laskeskelin, että niillä saisi hoidettua yhden pakollisen kauppareissun.

Ketään ei varmaan yllätä se, että vuoden viimeisinä päivinä löysin itseni lankakirppikseltä ostamasta lankoja ihan vaan sen takia, kun koko ensi vuonna ei voi. Ihan niin kuin niitä lankoja ei olisi jo enemmän kuin tarpeeksi jemmassa. Toki paljon olen kutonutkin, mutta siitä huolimatta eivät ne jemmat mihinkään ole heti loppumassa. Ja silti piti saada lisää...

Nämä ovat nyt toivottavasti sitten ihan oikeasti ainoat tänä vuonna kotiimme saapuvat langat - näitä on noin kaksi kiloa:


Näidenkin hankkimiseen oli olemassa hyvä (teko)syy, ystävä, jolle kelpaavat ensisijaisesti vain vanhasta Nallesta tehdyt sukat.

Ei kommentteja: