sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 13

Allekirjoittaneen alamäki tuntuu vain jatkuvan. Olin ensin ajatellut, että tästä tulee hyvä ostokseton viikko, mutta pah. Kävin kaupasta hakemassa pääsisäisruokia ja vierastarjottavaa ja jouduin matkallani kulkemaan Arnold'sin ohi. Silmäni jäivät tietenkin kiinni vadelmahillo-pomadadonitsiin ja kävin ostamassa sen, 3,50€. Pahinta asiassa oli se, ettei se edes maistunut niin hyvältä kuin kuvittelin. Ehkä minä pikkuhiljaa alan oppia.

Kauppaan meni 17.50€ ja tuosta suurin osa aivan turhaa eli siis herkkuja. No, eipä sitten tarvitse hetkeen ostaa niitäkään.

Töitä olen tehnyt ylimääräistä vain muutaman tunnin tällä viikolla. Liikuntaharrastuskin on taas jäänyt vähille, koska menot ovat osuneet päällekkäin ja taas tällä kertaa liikunta on saanut väistyä.

Vaatteiden sovittelu kuitenkin paljasti sen karun totuuden, jonka olen toki alitajuisesti tiennyt jo hetken. Eipä juuri löytynyt mitään päälle sopivaa rettua kaapista, yhden järkevän asun saimme sentään Ievuskaisen kanssa koottua eli sillä mennään. Jokohan sitä vihdoin ja viimein sais tehtyä jotain sen alituisen yrittämisen sijasta. Yrittäminen kun ei auta mitään, vaan pitäisi tosiaan tehdäkin jotain. Olisikohan tämä nyt sitten sellainen potku persuuksiin, jotta saisin jotain aikaakin.

Muutamia tavaroita olen sentään saanut poistettua, mutta enemmänkin voisi olla. Koko maaliskuun saldo näyttää 36 poistettua tavaraa, jossa toki on useampia yhdistelmiä, esimerkiksi kassillinen askartelutarvikkeita on laskettu yhdeksi poistoksi.

EDIT: lisäsin vielä alkuviikosta poistetut tavarat maaliskuun saldoon ja pääsin kuin pääsinkin tavara päivässä tahtiin, mistä suurin kiitos kuuluu tyhjentyneelle kosmetiikalle.

Ei kommentteja: