sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 10

Viikon positiiviset asiat olivat ehdottomasti ne, että isä pääsi terveenä ja hyvissä voimissa sairaalasta kotiin ja että minusta tulee kummitäti.

Rahankäyttöä en sitten voi kehua, sillä maanantain kauppareissuun paloi 58€, olkoonkin että tuosta 12€ meni Nutrilett pakettiin - jos se vähän kannustaisi laihduttamaan. Koska koko kauppareissu meni tällä kertaa minun piikkiini, joutuu (tai pääsee, niin kuin hän itse sanoo) Herra Kirjoitus hoitamaan täydennysostokset. Tuolla maanantain kauppareissulla löytyi sen verran hyvä tarjous Actimeleista, että taidamme tänään käydä hamstraamassa niitä vähän lisää. Kauppakasseista löytyi noita Actimeleja, jauhelihaa, kurkkua, juustoa, kinkkusuikaleita, pari valmisateriaa, maksamakkaraa, porkkanoita, jääsalaattia, leipää eli ihan sitä tavallista.

Noista loihdin sitten tiistaina Italianpataa, kinkkua sweet & sour-kastikkeella ja vielä jäi jauhelihaa tortilloihinkin. Lauantain vieraita varten tehtiin sitten uusi 40€ kauppakierros, plussaa se, että karkit jätettiin ostamatta, sipsejä sitten ostettiin useampi pussi. Tuosta määrästä jäi sitten ruokaa ensi viikoksikin.

Liikuntaakin tuli harrastettua tiistaina lenkkeilin pariinkin otteeseen, keskiviikkona jumppasin pari tuntia ja sekä torstaina että perjantaina harrastin työmatkaliikuntaa. Näin sitä pitää, kun vain saisin toistettua tämän joka viikko.

Jätän vielä tällä viikolla itsekurilomakkeen täyttämättä, mutta lupaan ensi viikolla ottaa itseäni niskasta kiinni ja hoitaa senkin asianmukaisesti kuntoon.

Ei kommentteja: