lauantai 30. huhtikuuta 2016

Puolikas laukku

Monen monta metriä siimaa ja vielä enemmän karkkipapereita on tullut käytettyä, ennen kuin pääsin tähän vaiheeseen laukussani. Nyt ovat paperit jälleen loppu, vaikka viimeksi saamassani kasassa niitä tuntui olevan kymmeniä.


Pohjan kasaaminen aiheutti eniten ongelmia, kuten jo aikaisemmin kirjoitin. Kokosin palaset netistä hakusanoilla "magazine bag" löytämääni videota matkien. Ja senkin sain todeta, että tuuma kertaa tuumaisia palasia on helpompi kiinnittää kuin sentti kertaa sentin kokoisia.

Laukku on nyt suunnilleen puolivalmis. Ulkoisesta osasta puuttuu vielä pari kierrosta korkeutta ja vasta sitten voi laittaa rannelenkin paikalleen. Todennäköisesti ompelen laukkuun vuorin ja laitan vetoketjun, ei se muuten pysy kiinni. Tämä projekti ei kuitenkaan etene ennen kuin saan taas lisää papereita.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin myös lakata laukun ennen sen käyttöönottoa. Käyttöajankohdaksi olen ilmoittanut pikkujoulut eli aikaa on vielä. Testaan lakkausta ensin papereihin ja sitten vasta, kun olen todennut ettei se pilaa papereita, lakkaan itse laukun, jahka nyt ensin saan sen valmiiksi.

Ei kommentteja: