sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 5

Viikko alkoi edelleen apeissa tunnelmissa, isä on edelleen sairaalassa eikä hänen kuntonsa ole kohentunut odotetulla tavalla. Maanantai oli lomaviikon ainoa työpäivä, joten työtunteja ei kovin paljon kertynyt, vain 8½.

Sukankudinta pyörittelin alkuun, vaikka se ei kovin paljon inspiroinutkaan. Samalla mietin, että lasketaanko lahjoiksi annetut sukat tai tossut poistuneiksi esineiksi - ainakin niiden mukana poistuu lankaa varastoista, sillä minulla on edelleen porttari lankakauppoihin.

Tiistaina käytiin kaupassa ja ostettiin perustarvikkeita kuiten kanaa, jauhelihaa, maitoa, jogurttia sekä pari tarjouksessa ollutta eineslaatikkoa hätävaraksi - niin ja se tarjouskarkkipussi, jonka olisi vonut jättää kauppaan. Kaikkiaan rahaa paloi n. 21€.

Keskiviikkona hoidin muutamia rästiasoita, kävin kampaajalla hankkimassa uuden tukan (75€) ja sairaalassa valmistautumassa unitutkimukseen. Keskiviikon ja torstain välisen yön sitten nukuin tuon mittausmasiinan kanssa, josta kerroin jo aikaisemmin. Häpeä listalleni menee se, että poikkesin Hesburgerissa syömässä 6,50€ - ja ihan turhaan, kaapissa olisi ollut ruokaa kyllä.

Torstaina totesin saaneeni duhan ja odevadi dukossa...Ilmeisesti sairaasta vahdittavasta lapsesta oli tarttunut tauti sekä hänen äitiinsä että minuun. Sain kuitenkin vietyä ompelukoneen huoltoon ja käytyä kaupassa hankkimassa tarvikkeita peli-iltaa varten. Kauppalasku 32€, josta osa kyllä menee ihan meidän normaaliinkin käyttöön. Minulla on mitä ilmeisimmin tarjousmania, koska huomaan ostavani lihaa, juustoa tms. aina kun niitä on tarjouksessa, vaikka pitäisi ihan oikeasti käyttää ne, jotka ovat pakkasessa. Helmikuu on lyhyt kuu, joten yritän silloin käyttää pakastinta tyhjäksi.

Perjantai-illalla nautin sitten kavereiden ja pelien seurasta, he kantoivat myös meille herkkuja, joten päydässä oli monenlaista mutustettavaa. Lauantaina lähdimmekin sitten maalle, ja vietimme viikonloppua siellä.

Viikon kokonaissaldoksi jää se kolme kertaa puoli tuntia hyötyliikuntaa (jees, edes jotain),  kulut noin 135€ ja räkäinen olo, mutta hyvä mieli - isäkin alkaa toipumaan pikkuhiljaa.

Jos nyt sitten sain laskettua kulut oikein, niin tammikuussa on rahaa palanut noin 850 euroa. Tuohon oli pakko laittaa muutaman kympin pelivara, jos en olekaan muistanut kirjata kaikkia kuluja niin tarkasti kuin olisi pitänyt. Summa tuntuu jokseenkin isolta, vaikka siitä laskisi pois kampaajakäynnin 75€. Pitänee seurata tarkemmin ensi kuussa, mihin sitä rahaa oikein menee.

Ei kommentteja: