keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Uusi ennätys

On meille aikaisemminkin tuotu paljon "turvelipaketteja" kerralla, mutta tämä taitaa olla aikamoinen ennätys. Pakettien lisäksi kasassa oli pari noutolappua niistä paketeista, jotka eivät mahtuneet laatikosta sisään. Kasassa oli kaikkiaan 20 pakettia eli ymmärrän kovin hyvin, miksi nopeutin postinjakajan kierrosta olemalla kotona. Iloinen postipoika vaan totesi tyytyväisenä, ettei onneksi tarvinnut ruveta yksitellen noita pudottelemaan luukusta sisään ja ojensi koko kasan kerralla minulle. En lohduttanut kertomalla, että vielä pari viikkoa tulee paketteja ja sitten rauhoittuu, eikä enää tarvi meidän ovikelloa soitella - ei hetkeen aikaan.

Tällainen kasa meille siis tuotiin tänään:



Sisältö oli mielenkiintoisen kirjava: hiuspantoja, strasseja, tarroja, kynsijuttuja, neuloja, pari rasiaa...


Tilasin joskus marraskuussa tyynyt ja pidikkeen liukuvärjättyjen kynsien tekemiseen, pussissa on 100 tyynyä ja leimasin. Taustalla on kahden kokoisia, halkaisija 4mm ja 3mm, tarroilla. Myös rullassa olevat vihreät timantit ovat tarroja. Lisäksi erilaisia liimattavia strasseja kertyi melkoinen kasa, kirkkaita, mustia, valkoisia, kultakehyksisiä, helmiäisen hohtoisia... Kynsitarrojakin on kokonainen pino, vaikka vanhojakin on vielä käyttämättä. Lisäksi pari tyhjää koteloa, strasseille tai muulle pikkutavaralle.

Hiuskoristeitakin kertyi taas pino, polkadotia isommilla ja pienemmillä palloilla. Pantoja rusetilla, kimalteella, helmillä ja päivänkakkaroilla.


Yritin paikata myös parsinneulavajettani ostamalla setin neuloja. No, olihan tuossa sentään yksi jonkinlainen parsinneulakin. Lisäksi ostin Hollannista hankitun laukun seuraksi kukanmalliset kenkäkoristeet, niillä saa mukavasti yhdistettyä laukun kenkiin.


Valitettavasti lehtipantani oli kokenut matkalla kovia ja muuttunut kolmilehtisestä yksilehtiseksi.
Metallin korjaaminen on liki mahdotonta eli pitänee irrottaa loputkin lehdet ja päällystää panta jotenkin.



Ei kommentteja: