lauantai 2. tammikuuta 2016

Pantahaaste käyntiin

Viime vuoden lopulla haastoin itseni hiuspantakampanjaan, koska totesin, että niitä oli kaikista lupauksista huolimatta kertynyt taas kasa lisää. Pantahaasteen säännöthän ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavat: käyttöön vähintään yksi panta per päivä. Viikonloppuisin pantaa ei välttämättä tarvitse käyttää, mutta joku panta pitää kuitenkin laittaa käytettyjen kasaan joka päivä. Samaa pantaa ei saa käyttää uudelleen ennen kuin kaikki pannat on käytetty eli haaste loppuu.

Herra Kirjoituskin suostui mukaan ja esitti veikkauksen siitä, mihin asti pannat riittävät. Hänen veikkauksensa oli maaliskuun 15. päivä. Itsekäänen ole selvillä pantojeni tarkasta määrästä, mutta veikkaisin silti toukokuun alkua - sanotaan vaikka 11.5. Jos Herra Kirjoitus osuu lähemmäksi, niin lupaan viedä hänet syömään jonnekin, paikan hän saa valita itse.

Onnistuin houkuttelemaan mukaan myös ystäväni Ievuskaisen, jonka veikkaus pantojen loppumisen päivämääräksi on 3.3.16. Jos hän veikkaa lähimmäksi, lupaan kutsua hänet lounatreffeille ja piffata ruuat.

Pantaraporttia tarjoilen itseni riemuksi sitten joka perjantai. Tuleepa sitten katsastettua omat varastonsa kunnolla läpi edes jonkun tavaran osalta.

Olen huomannut sen, että kun  jonkun asian kirjoittaa blogiin, niin sen toteuttaminen tai hoitaminen on huomattavasti helpompaa, ehkä se on jonkinlainen julkinen paine, jonka se muka luo.

Tässä vielä kuvaa vuoden, parin takaa vain jonkinlaista osviittaa pantojen määrää antamaan.


2 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Hmmm... Arvioni pantojen määrästä taisi mennä aika alakanttiin! :D

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Haluatko muuttaa veikkaustasi johonkin muuhun päivään? :-)