tiistai 15. syyskuuta 2015

Robottiasu kierrättäen

Teidän hyvin, että minulla olisi ollut monta muuta järkevämpääkin tapaa viettää lauantaiaamua, mutta niin vain yllätin itseni tekemästä "terapiatöitä" eli näpertelemästä jotain turhaa.

Tarvikkeet kierrätysmateriaalisen robottipukuun ovat olleet nurkissa osin jo ennen remonttia ja nyt kyllästyin katselemaan niitä ja päätin toteuttaa robottipuvun, vaikka sitten vain pistääkseni sen roskiin.

Materiaaleina oli kaksi kiiltävää kuplamuovilaatikkoa peräisin työpaikan roskista (tai siis olisivat menneet roskikseen, elleivät tietäväiset työkaverini olisi tuoneet niitä minulle), vähän solumuoviputkea, tyhjä maalarinteipin pohjarengas, letkun pätkä ja pari vanhaa tablettia sekä kuumaliimaa, niittejä ja kynsilakkaa.


Toisesta solumuovilaatikosta tein vartalon, johon leikkasin mustan ja vihreän pöytätabletin jämistä hammasrattaat, maalarinteipirullan leikkasin kahtia ja päälystin vihreällä läpikuultavalla letkulla. Solumuovipötkylöistä yhden leikkasin palasiksi ja tein siitä nappuloita robotin etupintaan ja hartioille. Koristemaalauksen suoritin naiselliseen tapaan kynsilakalla - sääli ettei enään ollut keltaista tai oranssia lakkaa varastossa.


Päänä toimi toinen vastaava laatikko, josta leikkasin keskeltä suikaleen pois ja tein keskelle naamanreiän. Antenneina pari solumuovipötkylää ja pääsiäismunien muoviosat. Kuvissa pääosa näyttää isolta, koska sitä ei ole vielä lyhennetty käyttäjälleen sopivaksi.


Pääosan leikkausjätteistä jäi juuri sopivat säärystinpalat, joista toisen kuvioin letkulla ja toisen solumuovipötkylästä leikatuilla paloilla. Nuo täytyy kiinnittää teipillä tai vastaavalla käyttäjänsä jalkoihin.

Myönnetään, että kuvissa puku ei pääse edukseen, koska juuri nyt ei ole oikeankokoista käyttäjää saatavilla. En kuitenkaan jaksa alkaa odottaa sitä, joten mennään huonoilla kuvilla.



Ei kommentteja: