keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Hopotus: Sini tuotteen jynssäri

Jälleen kerran osui tuuri kohdalleen. Tuskasteltuani moneen kertaan remontin jäljiltä kylpyhuoneeseen jääneitä saumausaine jäämiä alkoi Hopottajien uusi kampanja, johon pääsin mukaan. Tämän kampanjan kohde on Sini tuotteen uutuus, kylpyhuoneen pesusetti: Sini Jynssäri ja Sini Tuplajynssäri.

Nämä tuotteet ovat Sinituotteen Roosa nauha 2015 tuotteita ja siksi vaaleanpunaisia Sinituotteen tuotteiden normaalista sinisestä väristä poiketen. Sinituote on mukana Roosa nauha kampanjassa jo kuudetta kertaa.

Näin paketin tuotteista Sinituotteen sivuilla kerrotaan: 
"SINI Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. Jynssäri on Suomessa valmistettu avainlipputuote.


SINI Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä."




Näissä tuotteissa arvostan paitsi Roosa nauha- teemaa, myös valmistajan kotimaisuutta (ja siitä käytännön toiminnallisuudesta sitten vielä lisää plussaa). Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut nykymuodossaan jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, laatu, ekologisuus ja hyvä ergonomia. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Nyt siis päästään ihan tossissaan kylppärin kuuraamisen pariin, ja jos omat voimat eivät riitä, niin pakettiin  kuluneen säädettävän teleskooppivarren ansiosta nämä sopivat myös Herra Kirjoituksen käteen. Lisätietoa löytyy täältä, KLIK. 

#sinituotehopo #sinijynssäri


Ei kommentteja: