sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Itsekuripäiväkirja viikko 37

Jos viime viikko meni vähän paremmin, niin tämä meni sitten kunnolla läskiksi - ihan joka suhteessa. Tai no sentään tavaraa poistui enemmän kuin saapui, siinä sitten onkin viikon ainoa plussa. Mikäli toinen pitää löytää, niin sitten se, ettei hirveästi ole tullut tuhlattua. Jotain kiellettyä sentään kuitenkin ostin - ne aikaisemmin esittelemäni alusvaatteet ja kengät. Kenkiä olen kyllä pitänyt todella paljon eli siihen nähden ne eivät olleet turha hankinta.

Jouduin heittämään jääkaapista pois sekä vanhentuneen raparperipiirakan että nesteytyneet kurkut, joten myös ruokahävikin osalta ollaan tappiolla. Miksi se on niin kovin vaikeaa muistaa, mitä kaikkia on tullut ostettua ja osata käyttää niitä ajoissa. Eikä syyksi riitä se, että tuli ostettua normaalia enemmän vieraita varten, sitten olisi voinut jättää sen ulkonasyömisen vähemmälle. Samoin vähemmälle olisi voinut jäädä se virasvara karkkien ja keksien varastelu kaapista.

Liikuttua tuli vain vähän, yhtään hiki- tahi rääkkijumppaa ei tullut suoritettua eli niukin naukin ja rimaa hipoen voisin väittää selvittäneeni sen puoli tuntia liikuntaa. Plääh, mutta kun osui pitkä työpäivä ja kokous juuri niihin kohtiin, kun olisi pitänyt olla jumppaamassa.

Mutta eihän tästä ole kuin yksi tie ja se on ylöspäin, toivottavasti ei kuitenkaan painokäyrällä. Joku voisi käydä piilottamassa ne loput, mitä nameista on jäljellä ja mielellään todella hyvään piiloon.

Ei kommentteja: