lauantai 27. joulukuuta 2014

Buzzaus: Vanish- tahratonta elämää

Pääsin Buzzadorin kautta mukaan Vanish-kampanjaan ja olen tietenkin onnesta soikeana. Niin kauan kuin muistan on pyykin peseminen ja käsittely ollut eräs lempikotitöitäni. Myönnetään että edelleenkin arvostan korkealle puhdasta, tahratonta ja hyväntuoksuista pyykkiä - mieluiten ulkona kuivattua, jolloin tuoksu on luonnollinen ilman mitään lisäaromeja.

Pyykin tahrattomuuskaan ei aina ole itsestään selvää, vaikka miten koettaisi katsoa jokaisen vaatteen ennen koneeseen pistämistä ja pestä oikeassa lämpötilassa. Valitettavasti vain on olemassa tahroja, jotka eivät lähde noin helposti. Sitä varten tarvitaan sitten tujumpia aineita, kuten vaikka Vanishia.


Aikaisemmin olen tehnyt Vanishilla ihmeitä kullanväriselle kangaslaukulleni, joka koki käsittelyssä varsinaisen uudelleen syntymisen. Pari kertaa tuon jälkeenkin olen suorittanut tahranpoistopesun laukulle ja saanut kyselyjä siitä, olenko ostanut uuden laukun. Todistetusti voin siis suositella Vanishia tavallisen pyykin ohella kangaslaukkujen pesuaineeksi.


 

Testipakkauksessa oli mukana kaikenkaikkiaan neljää erilaista Vanisia eri tarkoituksiin. Kuvassa viidentenä on minipakkaus, joita pääsin jakamaan kampanjan myötä. Perinteinen kokonaan pinkissä purkissa oleva Vanish Oxi Action on tarkoitettu sekä valko- että kirjopyykille kaikenlaisten tahrojen poistoon. Valkopurkkinen Vanish Crystal White -jauhe poistaa tahrat ja pitää valkopyykkisi valkoisena. Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka poistavat tahran heti ensimmäisessä pesussa. Lisäksi happi-pohjaiset valkaisevat aineet pitävät pyykkisi puhtaan valkoisena. Vihreä korkkinen Vanish Oxi Action Extra Hygiene -jauhe poistaa jopa kaikkein vaikeimmatkin tahrat ja tappaa 99.9% bakteereista. Voit siis olla varma, että pyykkisi on todella puhdasta. Jauhe sopii niin kirjo- kuin valkopyykillekin. Uutuutena pakkauksessa oli Vanish Power Gel, joka on  Vanishin tehokkain esikäsittelytuote hierontapäällä. Poistaa myös kaikkein pinttyneimmät tahrat ensimmäisellä pesukerralla. Poistaa tahroja vaatteista ja muista tekstiileistä. Sopii kaikenvärisille tekstiileille. Toimii kaikissa pesulämpötiloissa, myös matalissa. Hajusteeton. Joutsenmerkitty.


Noista tuotteista riittää tosiaan tahratonta puhtautta hetkeksi.


Koska, kuten jo mainitsin, rakastan tahrattomia vaatteita, mutta olen mato sottaamaan rättejäni, on näille runsaasti käyttöä. Kaksi ensimmäistä testikohdetta ovat paitojani, joista toiseen onnistuin räppäämään mansikkasurvosta ja toiseen granaattiomenamehua, joka on yksi inhottavimmista poistettavista paitsi vaatteista myös kaakelisaumoista tai muualta, sillä sen järjäysteho on ihan mieletön. Palaan testituloksiin kohta, kunhan saan kuivuneet vaatteet haettua narulta ja kuvattua.  

#vanish #buzzador #puhtaaksivanishilla

Ei kommentteja: