tiistai 30. syyskuuta 2014

Kolmannen neljänneksen tyhjät purkit

Aloin jo vaipua epätoivoon sen suhteen, että meille ei tule yhtään tyhjää purkkia vuoden kolmannella neljänneksellä, sen verran pitkään meni ennen kuin ensimmäiset tyhjät pullot ja purnukat kehiin ilmestyivät. Tuo on tietysti luonnollista, sillä purkin tyhjentyessä on sen tilalle otettu käyttöön uusi iso purkki, jonka tyhjeneminen vie oman aikansa.

Jotenkin on itsestään selvää, että tyhjentyneiden listalla on iso pullo suihkugeeliä, kolme pulloa shampoota ja  yksi pullo Dermosilin keittiösaippuaa, noita kaikkia kun tarvitaan kesäaikana normaalia enemmän. Kuvasta tuo keittiösaippua jäi puuttumaan, sillä täytin sen jo täyttöpakkauksesta uudelle kierrokselle.


Muutoin kuvassa on Yves Rocherin ripsiväri, joka oli päättänyt kuivahtaa meikkilaukussa: Dermosilin nyttemmin jo päivittyneen Fresh balance sarja dödössä oli kuvassakin näkyvää vuoto-ongelmaa eli se kesti käytössä pyhättömän viikon, kun aineet valuivat pallon raosta jonnekin muualle kuin kainaloon. Tätä siis ei enää ole edes saatavilla kertoivat Dermoshopista, kun sinne asiasta viestittelin - tilalle luvattiin toimittaa uuden Fresh! sarjan dödö. Lisäksi kuvassa on tyhjentynyt rakkaus eli Ode a la Amour tuoksun miniopullo, jonka käytin kesätuoksuna. Lisää aiheesta täällä.


Olisin voinut tanssia ripaskaa pelkästä ilosta, kun sain vihdoin ja viimein tiristettyä tästä shampoo kannusta ulos viimeiset pisarat. Blogin menneisyyden kaivelu osoitti, että olen hankkinut kyseisen 5 litraisen shampookannun yli 4 vuotta sitten, kesäkuussa 2010. En silloin ajatellut, että kyseinen kannu kestäisi käytössä näinkin kauan ja totta puhuen sen sisältö ei ole loppu vieläkään, sitä on varmaan litran verran jäljellä erilaisiin täyttöpulloihin siirrettynä. Tiedostan kyllä sen, että ennen kuin tämän kannun sisältö päätyi käyttöön ehti kulua yli kaksi vuotta ostohetkestä - löysin merkinnän marraskuulta 2012, jossa kerroin edellisen shampookannun loppuneen ja käyttöön otetun tämän  5 litraisen kannun - täyttöpullojen lisäksi löysin merkinnän seitsemästä muusta tyhjentyneestä shampoopullosta tästä päivästä tuonne marraskuulle 2012 eli aikas paljon tuota shampoota kuluu.


 Jotain muutakin on sentään kulunut loppuun kuin pelkkää shampoota ja suihkugeeliä. Palmoliven dödö oli vaihteeksi jotain muuta kuin Happyfulia, Apobasella rasvattiin kuivia jalkoja ja nivealla muuta kroppaa, suihkugeeleistä loppuivat myös Rainbowin for men ja vanha tuttu Oriflamen Milk and Honey. Dermosilin keittiösaippuan täyttöpussi ei tarjoile mitään uutta, mutta sen sijaan Valmentajan treenimentti näyttää siltä, kuin se olisi päätynyt väärään kuvaan. Vaikka kyseessä on noin periaatteessa hevosille tarkoitettu tuote, voi sitä käyttää ihan ihmisillekin samoihin vaivoihin eli särkeviin lihaksiin ja niveliin. Tätä käyttävät meidän maalikkojen lisäksi ihan ammattilaisetkin siis esimerkiksi hierojat, eikä rehellisesti sanottuna mikään ole parempaa kipeisiin lihaksiin kuin tämä tökötti. Tehoaineet samat kuin mobilatissa ja vastaavissa ja hinta parikymppiä litralta. Yhdestä pullosta riittää todella pitkään. Lumenen Erase it oli viimeisin testaukseni meikinpoistoainerintamalta, sillä jossain vaiheessa tuntui, ettei mikään putsari irrota kunnolla käytössäni ollutta vedenkestävää ripsiväriä. Tämä kyllä irrotti, joten lämpimät suositukset tälle tuotteelle ja kaino toivomus Lumenen suuntaan, että ettehän poista tätä valikoimistanne. Suosikkituotteilleni kun yleensä aina käy niin.


Niinhän siinä ensin käy, että tuntuu siltä, ettei mikään lopu lainkaan ja sitten yht'äkkiä onkin kaikki lopussa, jopa äärimmäisen pitkäkestoiset meikkituotteet loppuvat kaikki kerralla. Kun jopa äärimmäisen riitoisasta huultenrajauskynästä on jäljellä vain minipätkä ja kulmiakin on saanut värjäillä pikkiriikkisellä kynäntyngällä, puhumattakaan siitä, että loppumattomaksi luulemani poskipunakin on huvennut lähes olemattomiin, on aika tyhjätä tyhjät tuotteet meikkipussista.



Kun totesin, että kaikki loppuvat kerralla, niin tällä kertaa asia todellakin on kirjaimellisesti niin. Meikkipussista kun tyhjenivät meikkivoide, puuteri, kulmakynä, ripsiväri ja huulikiilto samanaikaisesti eli melkein kaikki päivämeikkiin tarvitsemani tuotteet. Meikkivoiteena oli tällä kertaa Yves Rocherin  Coleurs nature Teint O défaut sävy Eclat de Rose, tämä on niitä tuotteita, joita jään todella kaipaamaan, sillä siinä yhdistyivät kaikki hyvä meikkivoiteen ominaisuudet ja täydellinen sävy + pumppupullon ansiosta vielä hyvä hygieniakin. Puuteri oli viimeinen kauan sitten hankkimistani Gemey-Maybellinen puutereista, sellainen perustuote, sävy vaan parempi allekirjoittaneen talvi-kuin kesäiholle. Puuterivippakin alkaa olla tiensä päässä, mutta sitä en poista, vaan kierrätän seuraavaan käyttöön. Kulmakynä oli Oriflamen, sävy ei ole enää luettavissa, huulikiilto samoin Oriflamea. Huulikiilto kantoi nimihirviötä liquid volume lip colour, sävyn nimestä ei mielikuvaa. Tuosta huulikiillosta jätin suosiolla tuon vaalean puolen käyttämättä, se tuntui huulilla niin omituiselta, mikä ilmeisesti johtui tuosta volyymiä lisäävästä komponentista. Ripsivärinä oli myös Oriflamen lash advanced mascara, josta en aio sen kummemmin kommentoida, sitä kun ei onneksi enää ole valikoimissa.

Sen verran on vuosien varrella järkeä tullut, että siirsin kauan kaapissa marinoituneen ja osaksi käytetyn Oriflamen lash conditionerin (kyllä, ripsienhoitoaine todellakin...) suoraan roskiin, koska siitä ei enää olisi saanut kuin silmätulehduksen itselleen. Mustassa näytepussissa oli Dermosilin kynsilakan poistoainetta yhden kerran tarpeisiin - tuo ei vaan ole parasta mahdollista ainakaan hilelakkojen poistamiseen, tavallinen kyllä lähti hyvin. Vaaleanpunainen dödö on Yves Rocherin Jardins du Monde-sarjan Laosin lootuskukkaa.


Hammastahnassa olemme olleet uskollisia Oral-B:lle, tällä kertaa tyhjentyneissä iso tuubi (ja varastossa enää yksi, täytyy muistaa ostaa), hajuvesistä loppui myös Ode au reven minipullo, epämääräinen minipartavaahto päätyi poistoon varmuuden vuoksi, kun sen käyttökelpoisuudesta ei ollut varmuutta. Lisäksi Dermosilin kuoriva suihkugeeli tuli kulutettua loppuun.


Tyhjiä pulloja siis 28 + 1 näyte

Ei kommentteja: