sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pointshopin joutsenlaulu

Kirjoittelin vuoden vaihteessa noista kokoamistani lahjakorteista ja siitä, miten olin niistä suurimman osan hankkinut tuolta point-pisteuniversumista. Nyt tässä eilispäivänä sain kuningasajatuksen vielä viimeisten pisteiden puristamisesta ulos pointshopista, sillä he muistivat minua viestillä, jossa kerrottiin siitä, että pointmaailma tulee muuttumaan 23. 9 eli parin päivän päästä. Nappasin viiden päivän vip-jäsenyyden, joka maksoi euron ja aloin takoa pisteitä kasaan.

Vip-jäsenyys oli kahdesta syystä pakollinen, sillä olin varma, etten saa pisteitä kasaan riittävästi muutoin ja toisekseen lahjakortin voi tilata vain vipjäsen. Niinpä euro kehiin ja hommiin. Ihan niin kuin vanhaan hyvään aikaan napsuttelin kirjoituksia ja kommentteja menemään hurjalla tahdilla ja sain kasaan melkoisen määrän pisteitä. Haaveenani oli ensin kahdenkympin lahjakortti, mutta koska pisteet siihen tulivat suht helposti, nostin tavoitteen 30 euroon. Jos täällä on hiljaista, se johtuu siitä, että kokoan pisteitä hullun kiilto silmissä.

EDIT: Olin äärimmäisen onnekas, sain pisteet tuohon 30 euron lahjakorttiin kasaan 22.9. ja tilasin sen saman tien. Sain lahjakorttini 23.9. eli sitä ei voi minulta enää mikään muutos viedä.

23.9. muutoksen jälkeen en pääse edes kirjautumaan enää tähän uuteen pointmaailmaan. Ei suostu hyväksymään sähköpostiosoitettani eikä salasanaa (molempien tiedän olevan oikein, ehdottelee vaan naamakirjakirjautumista ja sitähän minä en tee), järjestelmä ei myöskään lähetä uutta salasanaa, vaikka sitä pyytäisi eli se siitä sitten. Sisään jäi pari tuhatta pistettä (käytin vielä tiistainakin kaikki mahdollisuudet pisteiden noukkimiseen, kuvittelin ehtiväni tuhlata noi viimeisetkin pisteet), joilla olisi saanut ehkä viisi tikkaria tai kymmenkunta kortsua. Ihan noin periaatteen kannalta olisin ne voinut ottaakin vielä sieltä ulos, mutta kun ei niin ei. Se on nyt sitten ihan lopullisen hyvästi pointmaailma - oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Ei kommentteja: