keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Ahkera alkuviikko

Toinen "normaalielämäänpalauttamisviikkoni" on alkanut melko loistavasti. Maanantaina noudatin vanhaa sanontaa aikainen lintu jne. Pistin siis pesukoneen päälle jo vähän ennen seitsemää, anteeksi vaan taas kerran rakkaat naapurit. Joten se oli ehtinyt pestä pyykit ennen hammaslääkärikäyntiäni. Vaikka minulla ei ollut aikaa kuin parisen tuntia hammaslääkärin ja töihin lähdön välissä ehdin paitsi ripustaa nuo pyykit kuivumaan, hakea toiset narulta ja hoitaa kaappikuntoon, myös purkaa kaksi niistä neljästä järjestämistä odottavista jämäkasseista ja ennen  kaikkea ladata pesukoneen valmiiksi seuraavaa pyykkiä varten. Herra Kirjoitus saa pistää sen päälle sitten kun palaa töistä, se hyöty kahdesta eri vuoroissa työskentelevistä aikuisista perheenjäsenistä on, että pyykkiäkin voi pestä kahdessa vuorossa.

Alkuviikon aikana tuli myös pyöritettyä korjauspajaa, josta kerroin eilen. Hammaslääkäristäkin selvittiin hengissä ja tilipäivän kunniaksi tuli hoidettua nivaska laskuja ja muita sellaisia asioita. Rouvan huoltoa pyöritettiin myös melko perusteellisesti, karvoja poistettiin ja väriä lisättiin, jalkoja ja käsiä hoidettiin.

Liikuntaakin tuli harrastettua yhden lenkin verran. Siivouksesta ylijääneet kassitkin sain purettua, joten olen ollut siis kovasti ahkera. Loppuviikosta aion keskittyä sitten napsuttelemaan niitä poistuvia kohteita tarjolle. Ja loput pyykitkin saa sitten jo kaappiin.

Ei kommentteja: