sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tyhjä pää

Sen verran kiireinen oli lähtö maalta, koska oli niin kiire töihin ja siltikin myöhästyin muutaman minuutin, ettei kaikki mennyt putkeen. Pääsimme tosiaan perjantaina pois metsästä vasta puoli seitsemän aikaan ja jo puoli yhdeksältä piti olla palveluksessa työpaikalla tunnin ajomatkan päässä. Oli siis tunti aikaa koota tavarat, käydä suihkussa, syödä ja ennen kaikkea tavata vaalinoppien saaja, joka oli henkilökohtaisesti tullut kiittämään saamistaa lahjoista. Siinä ne roikkuivat vaaliauton peilissä, kun tulimme pihaan. Hymyilytti.

Viikko oli tosissaan rankka, joten pää oli sen verran tyhjänä, etten tullut tehneeksi normaalia douple checkiä laukkujen ja tavaroiden suhteen.

Vasta sitten seuraavana päivänä kotona huomasin, että yksi kassi oli tietenkin jäänyt maalle. Ja se oli tietenkin se toiseksi tärkein eli käsityöveskani. Käsveska on ehdottomasti se tärkein, siellä kun on koko omaisuus alkaen lompakosta ja avaimista päättyen kalenteriin ja puhelimiin, joita ilman en voi olla. Tällä kertaa käsityöveskaan oli poikkeuksellisesti koottu kaikki keskeneräiset työni niin tiskirätit, joulupallot kuin huivi ja nopatkin eli en saa mitään noista eteenpäin, kun kaikkien materiaalit ovat tuossa laukussa. Minä näet kuvittelin viikossa ehtiväni tehdä yhtä ja toista ja kissanvillat, en jaksanut tehdä yhtään mitään.

Nyt ei sitten tehdä joululahjoja, koska koko projektiarsenaali on siellä tai ainakin melkein. Täytyy varmaan nyt sitten aloittaa ne sukat - tai oikeastaan sitä ennen pitää tarkistaa, etteivät kaikki kolmen ja puolen puikot ole siinä pahuksen kassissa. Sitten pitää tehdä suunnitelma "sinisistä unista" ja sitten ehkä ylihuomenna pääsen aloittamaan.

Ei kommentteja: