maanantai 8. lokakuuta 2012

Suuret ostokset

Pitkästä aikaa olen käynyt kaupoillakin ja tehnyt huiman suuria ostoksia- ihme, että pystyin kirjoittamaan tuon tuolilta putoamatta, sen verran nauratti tuo "suuret ostokset" osio.

Rannerenkaat myytiin Kontissa puoleen hintaan eli koko paketille jäi hintaa ihan euro. Arvatkaapa vain, mihin projektiin nuo marjapuuronpunaiset ja luonnonvalkoiset on tarkoitettu. Miten olisi vaikka bling-henkinen virkattu rannerengas?


Muut tuotteet ovat Seppälästä, kun oli pakko käydä "uusimassa" lahjakortteja. Opin vasta hiljakkoin, että tekemällä jonkun pienen ostoksen, korttiin saa kaksi vuotta voimassaoloaikaa lisää, joten ostin näillä itselleni lisää armon aikaa todellisten ostosten tekemiseen.

Kirkkaan vihreillä kivillä varustettu kaulakoru kustansi 3€, vihreä rajauskynä 2€ ja tummanharmaa rajaustussi samoin 2€, kaikki alennusmyynnistä. Tuo vihreä rajauskynä on lähin korvike, mitä löysin rakkaalle rajauskynälleni. Ostin Seppälästä aikanaan Models own- merkkisen kirkkaanvihreän rajauskynän, jossa oli vihreän lisäksi kimaltavia metallihippuja mukana. Kynä on normaalia paksumpi, mutta rajausväri sellaista, että sillä saa sekä ohuet että paksut rajaukset tehtyä - aivan loistava laatuaan ja tietenkin sesonkituote, jota ei saa enää. Harmitti, ketutti ja kiukutti, kun en ymmärtänyt heti hakea useampaa, kun tajusin, että tuote on loistavan latuinen. Ehkä tuo uusi kynä nyt vähän lievittää kirvelyä, mutta ei poista sitä kokonaan. Harmaa rajausväri on vedenkestävä, joten ajattelin sen talvikäyttöön, silmäni kun tavallisesti vuotavat talven viimoissa sen verran, että heikommat meikit valuvat pitkin poskia.

"Hirveät tuhlaukseni" kustansivat siis yhteensä 8 euroa.

Ei kommentteja: