sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ensimmäinen valmis ja kullan kimallusta

Norsis heitti blogissaan jokin aika sitten haasteen neljän keskeneräisen työn esittelemisestä ja teinkin sen täällä. Samalla tuli tietenkin tunne, että asialle pitää tehdä jotain eli saattaa ainakin osa töistä valmiiksi asti.

Ensimmäinen neljästä keskeneräisestä ensimmäinen on valmistunut ja kuten tyypillistä - minä en osaa minkään suhteen tyytyä yhteen, vaan ahneella pitää olla kaikkea aina vähintäänkin kaksin kappalein, vaikka niinhän feng shui sanoo, että niin pitää ollakin - kaikkea pitää olla parillinen määrä onnen ja tasapainon säilymiseksi.

Korujen materiaalina on Novitan gold-lanka, jota meni näihin vajaa kerä. Sisuksina eli tukirenkaina on erilaisia kierrätettyjä renkaita, osan olen purkanut jostain vanhasta seinävaatteesta, rintaliiveistä ja on mukana pari pestyä käytöstä poistetun sähköhammasharjan harjaspään merkkirengastakin - kaikki mikä muistutti rengasta ja oli sopivan kokoista päätyi käyttöön.

Lisäksi käytin parin euron verran rahaa ostaessani vanhoja liinoja, joista purin noita renkaita tähän uusiokäyttöön. Kontin tuunaustorilta löytyi myös hieno vaaleanpunainen rengasketju 40c hintaan, siitäkin purin päälliset ja otin renkaat omaan käyttööni. Yhden tummanruskean esittelin jo aikaisemmin, tuosta vaaleanpunaisesta ketjusta ei ole kuvaa, koska purin sen niin nopeasti. Kullanvärisistä euron löydöistä on kuva alla, samaan kuvaan on päätynyt myös vaaleanpunaisesta ketjusta purettu lanka ja sisältä löytyneet metalli renkaat. Nuo valkoiset ovat noista kimaltavista, niitä sai siis eurolla kuusi.




Tuo aikaisemmin virkkaamani kullanvärinen ruusu esiintyi jo ideakuvissakin. Lisäsin taakse vain hakaneulan ja sain siitä toimivan lisän kaulakäätyyni.
 Seuraavat kuvat esittelevät käätyä ruusulla ja ilman.


Tässä vielä kuva molemmista koruista yhdessä, tarkoituksella toinen on pidempi, jotta niitä voi käyttää erilaisten vaatteiden kanssa.


Kaiken kaikkiaan koruille kertyi hintaa maks. 6 euroa ja ovat taatusti uniikkeja.

Ei kommentteja: