tiistai 4. syyskuuta 2012

Kolmas ja viimeinen bling

Aloitin virkattujen kultakorujen sarjani tekemällä ensin kaksi erilaista kaulakäätyä ja korvikset. Seuraava ahaa-elämys oli tietenkin sitten se, että rannekoru puuttuu. Olin kuitenkin hyödyntänyt kaikki mahdolliset renkaan muotoiset kierrätettävät esineet noihin kaulakoruihin ja korviksiin, täytyi siis ottaa kyseenalainen luovuus käyttöön.

Aikaisemmassa postauksessa vilahtivat huuto.netistä hankkimani korvakorukoukut.

Ne toimitettiin pehmeään solumuoviin pakattuna. Yhtenä epätoivoisena hetkenä tajusin, että tuosta voisi saada jotain irti. Tasasin epätasaisesti halkaistun solumuovin ja käytin korvakoruja mallina piirrellessäni siihen renkaita.

Sitten vain sakset käsiin ja leikkaamaan renkaita irti.

Loppujen lopuksi tarvitsin vain viisi rengasta ja niihin virkkasin Novitan goldilla pääliset. Myönnetään, ettei tämä nyt mikään superhieno ole, mutta saa toimia väliaikaisena siihen asti, kunnes keksin paremman idean. Kiinnityssysteemi tuohon on myös edelleen työn alla - kunnes keksin parempaa, saa tuo lanka toimia kiinnittimenä.

 
Tunnustan, että yritin ensin virkata rengasta askarteluun tarkoitetusta isosta renkaasta, mutta se oli niin iso, että tippui kädestä. Jätän tuonkin idean hautumaan - ehkä saan aikaan jossain vaiheessa kunnollisen rannekorunkin.

Ei kommentteja: