perjantai 7. syyskuuta 2012

Vielä kerran virkattu liina

Lupaan, ihan oikeasti lupaan ja vannon, että tästä eteenpäin en mainitse mitään virkatuista liinoista ennen kuin minulla on - juu työntäkää vaan sormet kurkkuun, yliannostusta on tosiaan ilmassa - verho valmiina. Tämä postaus on kuitenkin vielä pakko omistaa virkatuille liinoille ja samalla ekonomialle.

Kävin kontissa tyhjäämässä tuunaustorin pienistä virkatuista tilkuista. En ensin edes osannut ajatella, että sieltä niitä voisi löytyä, vaan etsin sieltä vain renkaita koruihin. Kun tilkut osuivat silmiini, ostin kaikki (ja maksoivat huimat 40 senttiä). Osa liinoista kuvassa rullalla, kun olivat keskeneräisinä pistetty tuonne ja halusin estää lisäpurkaantumisen.


Tuon vihreän ostin Lähetystorilta, kirpputori siis sekin, huimaan 1 euron hintaan, kun ajattelin, että mahdollisesti tarvitsen täytettä pieniin väleihin ja siihen tuo sopii hyvin. Siinä vaiheessa en vielä tiennyt kummitädin lahjoituksesta, joten kuvittelin materiaalia tarvittavan.


Nämä puolestani sain kirppikseltä hankkimani vaatekassin mukana, joten periaatteessa ne eivät maksaneet minulle mitään.


Nämä sain lahjoituksena tutun tutulta, kun hänelle oli kerrottu projektistani. Hän siivosi kaapiestaan tarpeettomat tilkut ja pikkuliinat pois. Kiitollisuudella otettu vastaan.


Näiden liinojen huutohinta oli huuto.netissä 0.60€ ja postikulut 1.40€ päälle

Verhomateriaalin kustannukset tällä hetkellä. Kummitädin lahjoittamat liinat 0€, kontista ostetut tilkut 0,40€, muualta lahjoituksena saadut liinat 0€, kirppiksiltä ostetut liinat 6€, omista varastoista kaivellut liinat, joista osa lahjoitettu minulle, osa saatu perintönä 0€ ja huuto.netistä hankitut liinat postikuluineen 2€. Kokonaiskustannus siis 8€.

Ei kommentteja: