perjantai 31. elokuuta 2012

voihan pesukone ja ripsiväri

Joskus pienet asiat saavat ihmisen ärtymään niin, että kaikki näkyy violetin karvaisen punertavana. Minulle tuollaista ärtymystä ovat viimeaikoina aiheuttaneet kaksi tuiki tavallista asiaa eli otsikossa mainitut ripsiväri ja pesukone.

Kesä ajan käyttämäni Yves Rocherin vedenkestävä ripsiväri kului yksinkertaisesti loppuun ja otin käyttöön taannoin Oriflamelta ostamani vedenkestävän ripsivärin. Voisi ajatella, että kyseessä pitäisi olla suunnilleen saman tatinan eri purtilossa, mutta niin vain ei ole.

Nivea lopetti tässä vähän aikaa sitten rakastamani meikinpoistoaineen valmistuksen, uskaltaisin jälleen kerran väittää, että tuote oli liian hyvä ja päätyi siksi lopetukseen. Minä ainakaan en löytänyt sellaista ripsaria, joka ei olisi tuolla lähtenyt. Hätäpäissäni ostin sitten korvikkeeksi halvimman mahdollisen eli rainbowin meikinpoistoaineen, joka toimi tuolla Y.R. ripsarilla ihan ok. Ei nyt voi sanoa, että loistavasti, niin kuin Nivean tuote, mutta ihan ok kuitenkin. Kun sitten jouduin vaihtamaan tuohon Oriflamen ripsariin, heräsin huolellisesta puhdistuksesta huolimatta useampana aamuna ripsarit naamallani, Rainbow ei purrut Of:n tuotteisiin.

Menin kauppaan, ostin Neutrogenan puhdistusaineen ja koetin sitä. Tulos sama. Kokeilin Dermosilin meikinpoistoainetta, edelleen sama tulos. Seuraavaksi testasin perusvoidetta ja edelleenkään ei irtoa muuta kuin ripset, väri ei lähde. Nyt haluaisinkin tietää,  että mitä helskutin tököttiä tuo Oriflamen ripsiväri oikein on, kun sitä ei saa naamastaan irti millään... pitänee vaihtaa merkkiä,  eihän tuota uskalla käyttää kun ei ei sitä saa millään poistettua.

Entäs se pesukone sitten. Appivanhemmiltamme perimämme pesukone täyttää kohta 15 vuotta tai siis täyttäisi, jos toimisi. Meillä se on ollut liki kymmenen vuotta ja appivanhemmillakin jokusen vuoden sitä ennen. Nyt se sitten alkoi kolistella ihan hirveästi lingotessaan - se siis periaatteessa edelleen pesisi vaatteet ihan ok, mutta linkouksen aikana meteli yltyy hirmuiseksi räminäksi. Useampi kuin yksi on esittänyt veikkausta, että pesukoneesta on joko laakerit kuluneet tai joku tasapainojousi rikki. Ketuttaa, kun tuota ei taida kannattaa korjauttaa, vaan on pakko ostaa uusi. Juuri nyt kun ei oikein ehdi sellaista etsiskellä ja pankkitilillä olevat kolikotkin käyttäisin mieluummin muuhun kuin pesukoneen hankintaan.

Hätätilaratkaisuna toimivat appivanhemmat, omat vanhemmat ja taloyhtiön pesukone - niillä on tultava toimeen ainakin pari viikkoa, jotta ehdimme kaupoille uudesta koneesta.

Ei kommentteja: