torstai 30. elokuuta 2012

KY siis kaikkea yritetty

 Kovin menee tämä blogi nyt käsityöpainotteiseksi, mutta kun mutta kun mutta kun... Olen painanut yöt töitä ja päivät juossut muita asioita, niin ei oikein muuta kirjoitettavaa kerry.

Tämän postauksen materiaali löytyi vintistä, kun pengoin sieltä materiaalia tuohon jo kymmenen kertaa mainittuun virkatuista liinoista koottuun verhoon. Muistin kyllä joskus tehneeni tällaisen, mutta mitään mielikuvaa siitä, että se olisi säästössä vielä ollut.

Tuo edellä mainittu todistaa sen, että pitäisi tosissaan tarttua siihen kaverin heittämään haasteeseen siivouspäivästä ja katsella saisiko kaapeista miten paljon tarpeetonta kamaa kaiveltua pois. Toivottavasti kaupunki ystävällisesti tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseen tai edulliseen kirpparipöytään jossakin. Sitä ennen tietenkin pitäisi käyttää seuraava viikko siihen, että kaivelisi kaapeista arkistojen aarteita myyntiin.

Mutta siis olen karkaamassa aiheestani. Alla oleva kuva todistaa, että kaikkea on yritetty. Hamahelmistäkin on siis joskus tehty jotain. Kyseinen taulu on kooltaan n. 30x 30cm ja roikkui edellisen asuntomme keittiön seinällä.

Uskomatonta, että se on edelleen kuosissaan.

Ei kommentteja: