torstai 25. elokuuta 2022

Perhosenlento sukat

En koskaan enää - ja kuitenkin heti taas... Niin minä lupasin, että en aloita yhtään uutta sukkaparia ennen kuin laukussa kutomista odottavat sukat olisivat valmiit. En kuitenkaan osannut vastustaa kiusausta, kun facebookissa  Enna Karppinen julkaisi Perhosenlento-sukkien yhteisneulonnan. Ne olivat niin kauniit, että oli aivan pakko aloittaa, vaikka tiesin, että en pysyisikään aikataulussa. Samoin ne oli tietenkin pakko aloittaa tasan just nyt heti siitä langasta, jota maalla sattui olemaan käsillä. Tämä lanka ei ole optimaalista tuohon malliin, mutta sillä nyt mennään - seuraava pari sitten jostain hempeästä.
 
Ohjeet Ennan Perhosen lento -sukkiin siis löytyvät hänen facebook sivuiltaan. (ohje muuttunut maksulliseksi) Lankana on 7-veljeksen vahvuinen lanka, puikot 3 tai 3,5. Aloitus 48 silmukalla.
 
Aloituksessa on ihan normaali harkkoreuna, ristiinvahvistettu kantapää, mutta juju onkin näiden pintakuvioissa, jotka muistuttavat perhosta. Ohjevideo ja kuvat löytyvät tuolta Ennan facebook-sivuilta.

 
Koska nämä tulivat minulle itselleni, jouduin jättämään viimeisen perhosen pois, koska näistä olisi muutoin tullut liian pitkät. Mallissa on siis 7 perhoskertaa.

Vasen ja oikea sukka ovat erilaiset, perhoskuviot siis kulkevat eri reunoissa kuten kuvasta näkyy. 

Nämäkin joutuivat odottamaan valmistumista hääsukkien mennessä edelle. 

Painoa näillä   48g, vuoden alusta  kulutettu 2211grammaa
#perhosenlento #perhosenlento2022

Ei kommentteja: