torstai 25. elokuuta 2016

Väsyneita ratkaisuja


Kun takana on 7+ 4 työpäivää putkeen  (ja edessä vielä kaksi) ja tunteja melkoinen määrä, ei pää ehkä ole kaikkein terävimmillään. Se tuli todistettua, kun lähdin käymään kaupassa.

Mitään ei pitänyt ostaa ja kas, mitä sieltä mukana seurasikaan. Vain neljä kerää seiska veikkaa, kaksi viidakko seepraa ja kaksi raitaa. Hyvänä perusteluna näille oli se, että ne olivat todella hyvässä tarjouksessa, maksoivat vain 5€ kerä.


Kosmetiikkaakaan ei pitänyt ostaa, mutta miten sattuikin, että tuli hankittua Herra Kirjoitukselle pari dödöä ja suihkugeeli, pari täyttöpulloa wc:n ilman raikastimeen (vaikka näitä taitaa olla vielä jemmassakin - tarkistettuani asian totesin jemmassa olleen vielä kolme patruunaa vanhastaan), kolme sävyttävää muotovaahtoa (tervetuloa takaisin kasari, tuolloinhan niitä harrastettiin) kirkkan kirsikanpunaisena (nämä vaan ihan sen takia, että kun eurolla sai kolme ja niillä ehkä voi siirtää parturissa käyntiä viikolla parilla) sekä meikinpoistoliinoja itselleni. Nämä viimeksi mainitut tulikin jo testattua ja kurkun ja vihreän teen yhdistelmä kasvoilla tuntuu ihan loistavalta, puhumattakaan siitä, miten hyvin ne poistavat meikin. Iso peukku näille ja ilman muuta hankintalistalle, mikäli noita saa vielä siinä vaiheessa, kun olen nykyisen vähemmän toimivan putsarin käyttänyt.


Kaikkiaan sain kulutettua liki 30€. Toki langat ovat aina tarpeen ja voihan ne tarviettaessa vaikka myydä, mutta tuota kosmetiikan hankintaa on hiukan hankalampi perustella.

Ei kommentteja: