perjantai 12. elokuuta 2016

Iso tiikeri

Malli tylsääkin tylsempi tavallinen, kaksi oikein kaksi nurin joustinta varressa ja sukan päällä. Lisäksi sileä pohja ja vahvistettu kantapää, voiko siis tavanomaisempaa olla. Ensimmäinen asia, mitä huomasin oli tosiaan tuo puikkokoon vaikutus kuvion muotoitumiseen, liian pienillä puikoilla kuvio muuttui joustinneuleessa kahden silmukan ampiaisraidaksi, ei hyvä. Isommilla puikoilla hiukan kauniimpi, mutta ei joustinneuleessa edelleenkään mitenkään ihmeellinen kuositus. Näiden sukkien kaunein osa on selkeästi pohja.

Nämä sukat ovat tosiaan menossa minun isolle tiikerilleni eli Herra Kirjoitukselle, joka lupasi kiltisti ja kaikista virheistä ja ulkonäköongelmista huolimatta pitää näitä.
Lankana siis seiska veikka Viidakko gepardi, jota minulla on vielä muutama kerä jäljellä. Nyt kun tiedän, että mallissa pitää olla mahdollisimman paljon sileää pintaa, osaan valita mallit sen mukaan. Käyttöön siis perinnesukkamalli 1 eli suuhun muutama kerros joustinta, sileä varsi, muutama kerros joustinta nilkkaan ja sileä kantapää jä terä. Pienemmät sukat sitten supervauvan polvisukkien ohjetta soveltaen.


Ei kommentteja: