lauantai 13. elokuuta 2016

Kirppistelyä

Olen yrittänyt vältellä ostamista, mutta kun sain kaveriltani hyvän vihjeen oli pakko lähteä kirppiskierrokselle. Vähän lohdutti se, että tämä vinkin antanut kaveri oli se, jonka piti olla ostolakossa marraskuusta marraskuuhun - lakko oli kuulemma loppunut jo huhtikuussa. Hiukan lohdutti se, etten olekaan ainoa heikko, joka sortuu ostoksiin.

Vinkin kohteena oli tämä kirja, olen lainannut sen kirjastosta joskus ja nyt sain tältä työkaverilta hänen kappaleensa lainaan ja samalla vinkin siitä, että kyseinen kirja olisi myynnissä eräällä suhteellisen edulliseksi tunnetulla kirpparilla. Niinpä sitten suunnistin kyseiselle kirpparille ja minun onnekseni kyseinen kirja oli hyllyssä myynnissä. Värianalyysithan olivat suurta muotia 1990- ja 2000 luvuilla ja silloin näitä hyvin kalliita kirjoja oli myynnissä enemmän ja vähemmän. Vaikka värianalyysit katosivat (hetkeksi, tulevat varmaan taas kohta uudelleen muotiin), niin eiväthän ihmiselle sopineet värit mihinkään ole muuttuneet.

Samalla kertaa sitten mukaan tarttui vähän muutakin. Uudet farkut Herra Kirjoitukselle (näistä puretaan nuo epämääräiset koristetikkaukset pois, koska hän ei pidä niistä), pari tablettia askartelumateriaaliksi (ei kuvaa), Mauri Kunnaksen Aarresaari-peli, pitsitoppi sekin askartelumateriaaliksi ja Star wars- kaulakukkaro Herra Kirjoituksen siskonpojalle.
 

Samana päivänä tuli hankittua myös uudet kengät, vaihdoin ne pariin kiloon omenoita. Kyseessä ovat muutaman vuoden takaisesta Crocsin mallistosta olevat ballerinat. Nämä menevät työkengiksi, vaikka minulla on niitä pari kymmentä paria, on niissä monta sellaista, jotka tulee käytettyä aika pian loppuun. Ja nämä toimivat myös ihan normikäytössäkin.
 

Lisäksi sain lahjoituksena ison pussillisen minihuulipunia ja tavallisia huulipunia. Niistä riittää väriksi moneen ruusuun.


Kaikkineen ostokset kustanusivat 9€ ja reilut kaksi kiloa omenoita.

Ei kommentteja: