maanantai 22. elokuuta 2016

Työsaldo

Taisin viime viikolla tehdä oman ennätykseni; olin töissä seitsemänä päivänä viikossa ja tein töitä vaatimattomat 69 tuntia. Joten ei ole ihme, jos blogi ei päivity, eikä muut hommat etene, jos kotona käy vaan nukkumassa.

Ihan vastaava tahti ei sentään ole tällä viikolla, tiedossa vaatimattomat 50 tuntia töitä. Eipä jää aikaa olla pahanteossa - tavaroiden kantamista kotiin se ei kuitenkaan estä. Kävin tänään hakemassa vähän jämäkynttilöitä ruusujen tekoa varten ja samalla reissulla sain sitten mukaani D-vitamiineja, sitruunateetä, kangasta, nutriletteja ja Konjak-kuitua. Kaikki tämä ilmaiseksi, kun antaja halusi siivota kaappejaan. Minullehan tuo sopi paremmin kuin hyvin - isoa osaa noista olisin kuitenkin ihan pikapuoliin joutunut kaupasta hakemaan.

Tänään otin jopa itseäni niskasta kiinni ja aloitin kodin kaappien läpikäymisen siivoamalla kylpyhuoneen pienet kaapit ja hyllyt. Ne isot jätin odottamaan huomista ja lupasin itselleni muutoin vapaan illan eli kudon sukkaa, jonka olen luvannut tehdä puolituntemattomalle lankakorvausta vastaan. Ihan niin kuin minulla ei olisi ollut muita omia projekteja miljoonaa kesken, mutta kun juuri tuota mallia olen pitkään halunnut kokeilla enkä ole keksinyt kenelle sellaiset tekisin. Nyt löytyi henkilö, joka halusi juuri nuo sukat, joten tarkuin haasteeseen. Valmiina on noin kolmannes ensimmäsestä sukasta.

Ei kommentteja: