tiistai 30. elokuuta 2016

Melkein geelikynnet

Naiselliset puoli pitkät kynnet ovat olleet haaveissani teini-iästä lähtien. Kun markkinoille ilmestyi geelikynsiä mukailevia geelilakkoja, olin innoissani. Toisaalta pahimmoiksi tajusin myös sen määrän, mikä varastoissani oli tavallisia lakkoja odottamassa käyttöjä, joten jätin geelilakat hyllyyn odottamaan parempaa aikaa.

Nyt en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta, kun vastaani kirpputorilla tuli Avonin gel finish - lakka. Tämän lakan hankkimisen puolesta puhuivat paitsi ihastuttava beige väri "barely there" ja yhden euron hinta. Eihän tuo siis ihan geelilakka ole, mutta riittävästi sinne päin, jotta olisin tyytyväinen.


Koska lakkaus on ensimmäinen tällä lakalla tehty, sen kestosta ei ole tietoa, mutta pidän peukut pystyssä, että sentään enemmän kuin se tavanomaiset pari päivää.

EDIT: lakkasin kynnet sunnuntaina ja perjantaina niiden kärjissä on havaittavissa vähäistä kulumaa, mutta ei mitään suurempaa - ei edes niin paljon, että täytyisi tehdä korjauslakkausta. Iso plussa lakan kestolle siis.

Ei kommentteja: