Kuten jo aikaisemmin mainitsin, pääsin Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Paras Voitaikinataskuja.
Eilen esittelin suolaiset versiot, tänään sitten vuorossa taskut makealla täytteellä.
Pakkastimesta otetut taskut levitetään pellille ja paistetaan uunissa. Ovat valmiita noin vartissa.
Koska makea täytteeni sisälsi kermavaahtoa, jäähdytin taskut ennen täyttämistä. Makeina täytevaihtoehtoina pyörittelin esimerkiksi suklaata kermavaahdolla
(joko sulatettua suklaata taikka sitten lastuja), omenahilloa ja
rahkaa, viipaloitua persimonia, kinuskikastiketta ja kermavaahtoa sekä
päärynää sinihomejuustolla.
Päädyin kuitenkin perinteiseen ratkaisuun. Makean täytteen valmistukseen käytin rahkaa, kermaa, mansikoita ja
puolukoita. Siis ihan perinteinen rahka, mutta mahdollisimman jäykkä,
jotta pysyy tuolla taskun välissä.
Myönnetään, että tätäkin tuli tehtyä reilu annos, mutta se soveltuu syötäväksi sellaisenaan jälkkärinä.
Tässä taskut valmiina syötäväksi. Toista kertaa en luultavasti lähtisi tällä täytteellä kokeilemaan, sillä rahkatäytteiset taskut olivat hankalampia syödä kuin nuo suolaiset.
Sen verran helppoja ja nopeita nämä taskut olivat, että jatkossa varmaan pidän aina yhden paketin pakastimessa yllätysvieraiden varalle.
Lisää tietoa tuotteesta täällä, KLIK.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti