maanantai 3. marraskuuta 2014

Hopotus: Myllyn Paras Voitaikinatasku suolaisella täytteellä

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, pääsin Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Paras Voitaikinataskuja.


Ensiksi taskut paistetaan uunissa, ne valmistuvat noin vartissa. Taskut aukesivat helposti ilman veistä, pistelin nuo tikut tuohon varmistamaan, jotta suut jäävät mahdollisimman auki eli taskut on siten helppo täyttää. Periaatteessa noita tikkuja ei tarvita, mutta kun olin ahne täytteelle.

Sitten suunnittelemaan täytteitä, joiden suhteen vain taivas on rajana ja tietenkin mielikuvitus ja ehkä myös se, miten paljon on valmis ostamaan tarvikkeita kaupasta vai hyödyntääkö mahdollisesti jo olemassa olevia tarvikkeita. Itse päädyin tähän jälkimmäiseen, vaikka olinkin jo mielessäni kehitellyt useita erilaisia versioita täytteistä. Suolaisiksi pohdin mm. kananmuna-katkarapu-majoneesi yhdistelmää, samoin juustoa ja kinkkua, mausteista kanaa ja salaattia, tomaattia, kurkkua, salaattia ja porkkanalastuja (en oikein tiedä, miksi voisi kutsua noita porkkanasta kuorimaveitsellä vedettyjä liuskoja) kastikkeen kera.

Tässä valmistuu perinteistäkin perinteisempi täyte: mausteista paistettua jauhelihaa ja kesäkurpitsaa sekä paprikaa.



Myönnetään, täyttettä on reilusti muutaman taskun täyttämiseen, mutta jauhelihan voi tarjoilla pastan kera.


Lopputulos näytti sitten vähintäänkiun syötävältä. Puolet kymmenen taskun paketista sai suolaisen täytteen ja toinen puoli makean täytteen, josta lisää huomenna.




Vaikka kuvasta saattaa toisin luulla, olivat taskut helppoja syödä, eikä täyte runsaudestaan huolimatta pursunut pois taskun välistä.

Lisää tietoa tuotteesta täältä, KLIK.

Ei kommentteja: