tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lentävät sukat

Tuolla laatikon pohjalla on jo pitkään pyörinyt Instrumentariumin lahjakortti, jonka saimme kun palautimme takuuaikana rikkuneen tuotteen,

jota ei sitten kyseisen firman valikoimista enää saanutkaan. Ne kyllä käänsivät Suomet ja saaret saadakseen meille sellaisen uuden, vaan kun ei ollut yhtään sen paremmin Ivalossa kuin Hangossakaan, niin hyvittivät sitten lahjakortilla.

Koska molempien silmälasit on päivitetty tänä kesänä toisen liikkeen kautta, piti käsiin vanhenevalle lahjakortille löytää käyttöä. Verenpainemittari meillä jo on, joten jotain muuta tuikitarpeellista piti keksiä. Kyllä, ihan oikein keksimällä keksiä. Jonkunverran jouduin selailemaan valikoimaa ennen kuin löytyi jotain sellaista, joka olisi suhteellisesti lahjakortin rajoissa ja tarpeellista. Sitten piti enää löytää liike, josta noita sai. Instru kun on vähentänyt näiden hyvin vointi tuotteiden valikoimaansa aika merkittävästi usemmista kaupoista. Oman kaupunkimme liikkeessä ei ollut, eikä naapurikaupungin, mutta onneksi kotikodin lähimmän kaupungin Instrusta löytyi eli ei tarvinnut ajella puolen Suomen läpi niitä hakemaan, riitti kun teki matkalla maalle muutaman kilometrin poikkeaman reitiltä.

Vaikka meillä ei olekaan vielä seuraavaa matkaa mihinkään suuntaan varattuna, päädyimme silti lentosukkiin.

Herra Kirjoitus sai yhdet mustat ja minä sekä mustat että hiekanväriset ohuemmat. Olivat muuten elämäni kalleimmat sukat, yksi pari maksoi lähes kaksikymmentä euroa (19,90€) .



Lahjakortin jälkeen piti kaivaa kuvetta vielä vajaan kympin verran, että nämä lähtivät meidän mukaamme. Uskon nuo kuitenkin tarpeellisiksi ja jos niin ikävästi kävisikin, ettei lentomatkaa ilmaantuisi, niin toimivat nuo kuitenkin esim. koulutuspäivien pitkällisissä istumasessioissa ihan hyvin.

Ei kommentteja: