tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kahdet sisään, yhdet ulos

Ihan näin tämän tavaroiden vähentämisen ei pitäisi mennä, että yksi korvataan kahdella, mutta niin nyt vain sattui käymään.

Jouduin edellispäiväisellä kauppareissullani toteamaan, että matalat mustat perusavokkaani ovat tulleet tiensä päähän. Oli itse asiassa aika noloa joutua kävelemään noilla kengillä kaupassa, kun toinen pohja lepsutti puoliksi irti. Eikä noissa kantapäissä ja korkolapuissakaan kehumista ole, hyvin on kengät käytetty loppuun. Joten eikun kovaa kyytiä roskiksen suuntaan.


No, nyt on sitten tänä vuonna poistettu kuusi paria kenkiä.

Spartoon nettikenkäkauppa on muistanut minua uskollisesti lähettämällä Pointshopin kautta tarjouksia ja mainoksia. Aika pitkään olen onnistunut olemaan immuuni, mutta nyt sitten reilujen alennusten myötä kiusaukset kävivät liian suureksi ja lankesin. Tällä kertaa olin sen verran fiksu, ettei hankintana ollut korkokenkiä, vaan järkevät matalat herrainkegät.

Nämä beiget unelmat, jotka nappasin mukaan vain "paketin täydennykseksi", jotta sain ilmaiset toimituskulut, osoittautuivat kuin minulle tehdyiksi. Materiaali pehmeää nahkaa ja istuvuus täydellinen ja se hintalappu - sekin oli kuin minulle tehty: alennusta 70% ja hintaa jäi noin 20 euroa.
Merkkinä on Koah ja mallina Angelina, jos ne jollekin jotain merkitsevät.

Ensimmäisessä kuvassa väri on oikeampi, mutta jälkimmisessä tulevat kenkien leikkaukset paremmin esiin. Näistä käytetään vielä pohjat puhki, mikä ei toivottavasti tapahdu ihan pian.

Punaiset unelmat, olivat se syy, jonka vuoksi tilauksen alunperin pistin menemään, minulla kun ei ole yhtään paria siistejä punaisia kenkiä. Välikausisaappaiden korot tuhosi mukulakivikatu Helsingissä ja peep toe korkkareita ei oikein voi käyttää syksyllä. Nämä herrainkengät ovat merkkiä Cubanas,  ja ne olivat lievä pettymys ja harkitsen vielä tämän illan palautanko ne vai pidänkö sittenkin. Materiaali on näissäkin unelman pehmeää nahkaa, leikkaus mitä ihanin, suorastaan rakastan noita reikäkoristeluita ja tikkauksia, mutta kenkien sisäpohjassa on olevinaan jonkinlainen päkiäpehmuste ja se aiheuttaa ongelmia. Se nyt ei vaan jotenkin satu asettumaan minun päkiässäni sille kohdalle, jossa sen pitäisi olla tai sitten vaan on kyse siitä, että en ole tottunut moisiin, mutta pohja ei tunnu jalkaan kovin hyvältä. Kenkien kantapäiden tuki vaikuttaa myös melko heppoiselta eli siitäkin voi tulla ongelmia, sen kun pitäisi kestää monen monta pukemis- ja riisumiskertaa. Alennusta näissä oli 50% ja silti hintaa jäi liki 50€, mikä on minulle paljon. Nyt käyn sitten sisäistä taistelua siitä ovatko nämä tuon viidenkympin arvoiset kegät ja tuleeko niitä käytettyä sen edestä, jos tuo pohjaongelma ei ota poistuakseen eli päkiätyyny litisty tai jalat totu siihen.





Ei kommentteja: