sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jaa miten niin addiktoituneet???

Vähän tuohon herra Kirjoituksen edelliseen kirjoitukseen palatakseni. Me voisimme varmaan kohta pistää pystyyn oman Sodastream joulukalenterin, sillä valikoimaa alkaa olla enemmän kuin pienessä kaupassa keskimäärin, vai mitä sanotte tästä:

Kun Herra Kirjoitus pääsi tekemään asetelman, niin ei liene yllätys, että etualalle pääsee hänen suuri suosikkinsa Premium Cola.

 Häpeäkseni joudun tunnustamaan, että tuossa määrässä on vain kaksi makua tuplana; tavallinen cola, joista toinen pullo on melkein tyhjä ja toinen täysi. Sama tilanne on lemonlimen suhteen. Kaikki muut ovat uniikkipulloja. Noista ei ihan riitä joulukalenteriksi asti, koska erilaisia makuja on tarjolla vain 18, sillä night spiritistä on kolme makua testattu. (Jos mukaan laskee ne testatut kolme makua tuosta night spirit pakkauksesta ja jo loppuneen vanilja colan sekä mintun, joka myytiin eteenpäin, niin ollaan jo aika lähellä joulukalenteria.)

 Jos jotain kiinnostaa niin takarivistä vasemmalta alkaen pullot ovat seuraavat: cola, lemonlime, mansikka, omena, natural lemon&lime, natural verigreippi, applesiini, mango-applesiini, vadelma, dr. pete, cola, Night spirit -pakkaus, lemonlime, mango-passionhedelmä, päärynä, mexican lime, persikka jäätee ja edessä premium cola.

Ei kommentteja: