lauantai 14. huhtikuuta 2012

Konjakinväriset avokkaat

Minua on jo pidempään poltellut se, että ostamani konjakin värisen laukun kanssa käytettäväksi ei ole kuin nilkkurit, jotka löytyvät täältä. Voihan nilkkureita toki käyttää kesälläkin, mutta kaipasin jotain muutakin.

Ratkaisun ongelmaan tarjosi jälleen kerran huuto.net. Sieltä omistukseeni päätyivät Eccon konjakinväriset avokkaat noin 4 sentin korolla. Olen tainnut tulla vanhaksi, kun valitisin kymmenen sentin ja neljän sentin koroista ne matalammat. Toki vaakakuppia näiden puoleen veti myös se, että nämä ovat nahkaa, niissä on aivan ihanat pohjapehmusteet ja muotoilut ja hintaa postikuluineen vain 14€.

Miinuksena sitten se, että ovat puoli numeroa liian isoa kokoa. Sen korjaamiseksi otettiin tietenkin käyttöön ne perinteiset konstit eli pohjallinen ja kantalaput, jotka estävät jalkaa nousemasta kengästä ulos. Tykötarpeet maksoivat yli puolet kenkien hinnasta, 7.80€, mutta nyt ne istuvat jalkaan kuin hansikas käteen.

Ja mikä tärkeintä värikin on ihan oikea, nyt minulla on kunnon kesäkengät. Yritän siivota toisesta päästä edes parin tai kaksi pois, jotta jonkinlainen kauhun tasapaino säilyisi.

1 kommentti:

M kirjoitti...

Ihastelin konjakin värisiä piikkareita sokoksen hyllyllä, Gabor taisi olla merkki... kiehtoisi ostaa pikkumustan kaveriksi tuleviin kesän juhliin... :)