perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kirjava ruusu

Blogi on viime aikoina ollut sekä kovasti hiljainen että ruokapainotteinen, mikä johtuu siitä, että niihin elämäni on viimeksi keskittynyt. Lisäksi on aika kovasti kortilla, sillä taas tällä hetkellä tuntuu, että touhotan noin viidessä paikassa yhtä aikaa ja siltikin jää yksi paikka hoitamatta.

Käsityökassissani on jo pitkään pyörinyt jämät Novitan puron kevät/karkkiversiosta, jossa on luonnonvalkoista, vaaleansinistä, vaaleanpunaista ja hentoa oliivia. Alkuperäinen ajatus oli, että yhdistäisin sen luonnonvalkoiseen puuvillaan ja kutoisin sukat. Se idea ei kuitenkaan ole tähän mennessä päätynyt ajatusta pidemmälle, joten kun löytin blogien ihmeellisestä maailmasta riittävän yksinkertaiset ohjeet virkattuu ruusuun, päätin kokeilla osaisinko tehdä sen.

Ohjeet löytyvät täältä, KLIK.

Tässä ensin se, mitä ohjeiden mukaisesta virkkauksesta tulee.

Tässä sitten valmis kukkanen. Jos olisi hiukan sommitellut, olisi värit saanut menemään paremmin, mutta tajusin sen (niin kuin monta muutakin asiaa) vähän liian myöhään.

Ruusun pohjaan kiinnitin hakaneulan kiinnittämistä varten.


Alkuperäinen ajatus oli käyttää tätä ikuisuusprojektini eli harmaan silkki-villapuseron kanssa, mutta katsotaan nyt mihin tämä päätyy.

Ei kommentteja: