maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kaikkea kokeiltu

Kuten kaikki tietävät, olen ahne kaikelle ilmaiselle. Niinpä en miettinyt kahta kertaa, kun löysin netistä jälleen yhden ilmaiskamppiksen. Tällä kertaa kyse oli sellaisesta aikuisten lehdestä kuin Et- ja siitä tykkäämisestä facebookissa.

Vaikka kyseinen lehti on jossain määrin keski-ikäisille tarkoitettu, on siinä varsin hyviä ja asiallisia juttuja. Mistäkö tiedän asian, kyseinen lehti on joskus tullut kotiini ja on sitä parin ilmaisen näytenumeron verran kannettu sisään meidänkin postilaatikostamme. Lehden ehdoton plussa on se, ettei sitä lukiessaan tarvitse pelätä törmäävänsä kaiken maailman Johanna Tukiaisiin, vaan jutut ovat "kunnon ihmisistä".

En siis miettinyt kovin montaa sekunnin kymmenystä, kun tarjolla oli kamppis, jossa tykkää nappia painamalla sai lisäksi ilmaisen keittiöpyyhkeen ja tiskirätin. Niitä kun ei koskaan voi olla liikaa. Olin varmaan viimeisiä onnekkaita, joille nuo luvattiin postittaa ja viime viikolla ne sitten saapuivat. Ja ovat nätit, kyllä kannatti tykätä:

Mieheni muuten naureskeli minun pitävän varsin ainutlaatuista kulutusblogia. Näin siksi, että ostan tai saan tuskin mitään sellaista (ruokaa lukuunottamatta - ja siitäkin on joskus raportoitu), jota en raportoisi blogissa. Toisaalta blogiin päätyvät myös kaikki huushollistamme poistuvat jutut, niin vaatteet, kengät, käsityöt kuin tyhjentyneet kosmetiikkapurnukatkin. Pitäisikähän vaihtaa nimi Kaloriinan kamarista Kaloriinan kulutukseksi?

Ei kommentteja: