lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kosmetiikkapoistot 1/4 vuosi 18

Aion jatkaa kosmetiikkapoistojen sarjaa niin kauan kunnes kosmetiikan määrä on saatu jokseenkin kohtuulliseen määrään. Samoja tavaroita on tulossa poistoihin tänäkin vuonna, niitä suosikkeja kun on tullut jemmattua varastoon enemmän ja vähemmän. 

Hiusväri tuli ja meni eli käytettiin ostoa seuraavana päivänä, hammastahnasta ei varmaan tarvitse sanoa mitään ja ApoBase ja Decubal käytettiin meikin poistossa. Kullanvärisessä hylsyssä oleva huulipuna naamioituu taustaansa todella hyvin, mutta kyseessä on loppuunkäytetty Oriflame Raspberry blush.Poistoihin lisää samaa tavaraa eli toinen infiniten hajustamaton hoitoaine - käyttämättömänä sekin.
Minä siis en osaa käyttää sellaisia määriä hoitoaineita, mitä valmistajat kuvittelevat käytettävän. Näiden shampoot loppuivat aikaa sitten, mutta hoitoaineet pyörivät avaamattomina kaapissa, kun olen tietysti käyttänyt niitä edellisiä avoinna olleita hoitoainepulloja. Minulle sopiva suhde olisi 500ml shampoota ja 75ml hoitoainetta, mutta tuollaisia yhdistelmiä ei tietenkään myydä missään.
Reissun jälkeen poistoissa on tietenkin jonkin verran normaalista poikkeavia tuotteita. 6 purtiloa aurinkorasvaa (3 moussea kertoimella 50, 2 ruskeaa tuubia kertoimella 20 ja yksi vaalea purkki kertoimella 15), 1 after sun, Pivoine suihkugeeli, Fuze suihkugeeli/shampoo yhdistelmä ja 3 pientä shampootuubia sekä 1 hoitoainetuubi ja kolme palasaippuaa.Seuraavaksi tyhjentyneet pullot ovatkin sitten sitä tyypillistä peruskauraa; parranajogeeliä Herra Kirjoituksen tyhjentämänä, Garnierin misellivesi, joka ei ollut ihan sellainen supertuote kuin odotin, Bio+ shampoo oli yhteiskäytössä meillä molemmilla, XZ men shampoon ja suihkugeelin yhdistelmä Herra Kirjoituksen käytöstä. Sagan body lotion käytettiin kropan kostuttamiseen auringon jälkeen, ApoBaset (kaikki 3 tuubia) käytettiin meikin poistoon, Dermosilin dödö on vanha tuttu ja sekin Herra Kirjoituksen tyhjentämä. Keskellä oleva vihreäkorkkinen hajuvesipullo on yksi lemppareistani Yves Rocherin vanha Folies de Saisons Caprices de Printemps. On äärimmäisen harmillista, ettei tuota saa enää, se vaan on niin ihana tuoksu.


yht.32

Ei kommentteja: