sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Loppuvuoden odotusaika

Kun ensimmäinen neljännes vuodesta oon elettynä, jää jäljelle sellainen ihmistaimen mittainen 9kk odotus. Tämä ei koske itseäni muuten kun sikäli, että aion yrittää kehittää tänä aikana sitä peilistä katsovaa ihmistainta taas kerran enemmän vastuulliseksi ja järkeväksi.

Viime vuonna listasin asioita vuodelle 2018. Niitä olisi pitänyt olla 18, mutta sain puristettua listalleni vain 6.
1. Vähintään yksi oikea vapaapäivä/ kk
2. Kosmetiikkakaapin perusteellinen siivoaminen
3. Tunnelukot
4. Lankavaraston läpikäyminen
5. Kenkäkaappien läpikäyminen
6. Peli-ilta/2kk

Näistä olen onnistunut kolmessa kuukaudessa hoitamaan vain yhden eli lankavaraston läpikäymisen. Peli-iltoihin tulee korjaus huhtikuun aikana, sillä huhtikuussa niitä tulee olemaan kaksi.  Vapaapäivätkin ovat kyllä toteutuneet, ehkä liiankin hyvin.

Loppuvuodeksi ajattelin lisätä listalle seuraavatkin kohdat:

7. Pussidieetti, koska niitä kerran on ostettuna ja kroppa kaipaa kunnon potkaisua. Olen siirtänyt tämän aloittamista ties millä tekosyillä: "sitten loman jälkeen", "sitten kun oon parantunut flunssasta", viimeisin versio oli, että "sitten kun Herra Kirjoitus palaa töihin ja syö siellä". Kun tekosyyt jätetään sikseen, niin aprillipäivä on oikein hyvä päivä aloittaa. Eihän silloin kukaan usko, että olen tosissani aloittamassa.

8. Karkkien ostamisen sijaan herkuttelen jollain muulla ja pidän tiukasti kiinni siitä, etten päästä karkkiholismiani valloilleen.

9. Tekstiilipoistumien seuranta

10. Kasvisten lisääminen ruokavalioon

Tiedän, että kohdat 8-10 kuulostavat Arkijärjestä lainatuilta, mutta kun niissä on järkeä, niin miksi keksiä pyörää uudestaan. Karkkien kanssa pärjäsin varsin hyvin maaliskuun alkupuolelle asti, mutta sitten repsahti, kun sairashan saa syödä sitä, mikä maistuu ja olin tuonut Wienin tuliaisina mm. suklaata. Kuten kunnon holistilla, putki jäi päälle ja nyt on sitten darran ja katkaisun vuoro. 

11. Pesen ikkunat, ne ovat talven jäljiltä kamalassa kunnossa

Ei kommentteja: