torstai 7. heinäkuuta 2016

Nuukailijan paras shoppailuvinkki


Kävimme tässä kyläilemässä serkkuni Hiivan ja hänen miehensä luona. Siellä oli pistetty loman kunniaksi huushollia uuteen uskoon oikein urakalla - kannettu huonekaluja moneen otteeseen paikasta toiseen ja vaihdettu huonejärjestystä. Samalla serkkuni oli siivonnut vaatevarastonsa.

Uskoakseni loppu onkin sitten kohtuullisen selvää. Minä palasin kyläreissulta mukanani kasa vaatteita, joista esimerkiksi tuo musta paita oli käyttämätön, hintalaputkin vielä kiinni.

Pakko tunnustaa, että harakka minussa rakastaa erityisesti tätä paitaa ja sen upeita koristekiviä.Tuon paidan kanssa sopii saamani musta jakku.


Vadelmanpunainen jakku on ainoa, joka vaatii vähän fiksausta eli nypyn poistoa, jotta se näyttäisi täydellisen uudelta. Tämän mallissa ja tyylissä on jotain sellaista, että rakastan sitä kovasti.

Väreiltään minulle oudoimmalta tuntui fuksianpunainen pusero. Sen materiaali ja malli ovat mitä ihanimmat, se on sellaista painavaa ja joustavaa, joten kyllä tämäkin käyttöön tulee.


Vaatekaappi päivitetty kesään ja tulevaan syksyynkin.

Nuukailijan paras shoppailuvinkki on tietenkin omistaa ystävä, sukulainen tai muu tuttava, joka on vaatekoon tai pari suurempi ja joka roskiin heittämisen sijasta tarjoaa second hand vaatteet tuttavilleen. Nuukailija pysyy uusissa vaatteissa joutumatta käymään kaupassa - kiitokseksi voi sitten toki tarjota kaikkea sitä, mistä tietää vaatteiden lahjoittajan pitävän, mikäli rahasta ei voi keskustella (kuten tuolla ei voinut). Niinpä tiedän palaavani tuohon osoitteeseen tässä syksyn mittaan marjojen, sienten, perunoiden tai jonkin muun vastaavan kanssa. Tässä tapauksessa se perinteinen kahvipaketti tuntuu liian tylsältä vaihtoehdolta, joten käytetään sitten satoa ja luonnonantimia.

Ei kommentteja: