maanantai 30. toukokuuta 2016

Rouvan huoltoa

Hiukseni ovat huutaneet uutta väriä jo viisi-kuusi viikkoa tai ehkä oikeampi totuus on pari kuukautta, mutta (jälleen kerran se sama valitus), en ole saanut aikaiseksi. Herra Kirjoitus oli viettämässä virkistyspäivää, joten päätin varata itselleni tehokkaan pari tuntisen "rouvan huolto aikaa".

Vaikka alkuun tuntuu aina siltä, ettei millään viitsisi ja ehkä noilla hiuksilla nyt vielä pari viikkoa pärjää, niin lopputulos palkitsee. Nyt on sitten uudet ruskeat hiukset, sävyä mocca brown - kesäksi siis ruskeaa ja syksyksi taas punaista. Väri oli valmiina kaapissa, joten kaupassakaan ei tarvinnut käydä.

Parissa tunnissa syntyi melkoinen muutos, hiukset saivat uuden värin, karvat katosivat, kroppakin ruskettui asteen verran (kiitos naamakirjasta saatujen itseruskettavien), kynnetkin näyttävät hoidetuilta kun leikkasin, viilasin ja lakkasin ne. Sormet kimaltavat kullankimalteisina ja varpaat hohtelevat violetteina.

Samalla tuli kaiveltua esiin shampoot ja suihkugeelit käyttöön loppuneiden tilalle ja uskomatonta kyllä, nyt näyttää hassusti siltä, että kosmetiikkakaapissa olisi yhden hyllyn nurkassa jopa tilaa. Toivottavasti kyseessä ei ole harhakuvitelma, vaan todellinen tilanne, joka pikkuhiljaa etenee.

Kulmakarvat ja ripset olisi pitänyt vielä värjätä, mutta kun en halunnut poistaa meikkejä kesken päivän, jätin sen seuraavaan kertaan - ei makeaa mahan täydeltä.

Ei kommentteja: