perjantai 2. tammikuuta 2015

Sallitut herkut

Totesin jokunen päivä sitten olevani niin onnellisessa asemassa, että minun ei tulevana vuonna tarvitse tehdä juuri mitään hankintoja. Noin nopsasti ajatellen kaikkea on valmiina.

Koska kuitenkin tunnen itseni ja ostoshimoni, on turha kierrellä ja kaarrella sitä asiaa, ettenkö jossain vaiheessa kuitenkin haluaisi ostaa jotain. Jos ei tarpeita ole, niin sitten tarpeetonta ostetaan. Sen vuoksi lupaan itselleni oikeuden hankkia neljä lautapeliä vuoden aikana - yhden joka kolmas kuukausi. Lupaan myös, että saan ostaa turkoosit, tähän laukkuuni sopivat kengät ja huivin, jos sellaiset vastaan tulevat. Vanhat tutut eli Mauri Kunnaksen kirjat ja Kalevala korun joulukoriste ovat myös listalla. Unohtamatta tietenkään sitä perinteistä Disneytä, mikäli saavat studioiltaan polkaistua valmiiksi jonkun uuden julkaisun.

Lisäksi tähän voisi koota listan tapettirullista, maalauspensseleistä, liisteristä ja maaleista. Aina kun tekee mieli ostaa jotain, sen kun menee rautakauppaan ja hankkii jotain noista tulevassa remontissa tarvittavista jutuista - ehkä se riittää viemään ostoshimoa ensimmäisen puolen vuoden ajaksi. Kunhan nyt ensiksi saisin sen tarvikelistan koottua, se kun ei satu olemaan niitä kaikken inspiroivimpia koottavia. Minä kun en ole remontti-ihminen lainkaan, mikä tässä tilanteessa on kovin valitettavaa.

Onneksi remppafirma tarjoaa muovit, joilla voi peittää sekä huonekalut että lattian, jolloin niitä ei tarvitse lisätä ostoslistalle. Tuo remonttiasia on kuitenkin otettava työn alle mitä pikimmin, joten seuraavien parin kuukauden ajan voinen keskittää shoppaushimoni tosiaan tuonne rautakauppaan.

Ei kommentteja: