sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Itsekuripäiväkirja; viikko 1

Sain ystävältäni Ievuskaiselta joululahjaksi Itsekuripäiväkirjan. Tietyiltä osin se on soveltuvampi sinkulle kuin vakaalle rouvasimmeiselle, mutta moni asia sopii naisen elämään suhdetilanteesta riippumatta.

Kyseisessä kirjassa on jokaiselle viikolle viikkokohtainen kysely koskien liikuntaa, rahaa, rakkautta, alkoholia, shoppailua ja monia muita asioita. Tämän lisäksi jokaiselle viikolle on sivun verran asiaa mielenkiintoisista aiheista, kuten tarinaa siitä, mitä kengät kertovat sinusta, pikapiristystä kasvoille, vaatekaapin siivousta ja etelänloman pikasanastoa. Kirjassa on myös tyhjiä sivuja täytettäviksi tietyn teeman mukaan.

Nuukana ihmisenä ajattelin saada tämän kirjan kestämään enemmän kuin vuoden, joten päätin tänä vuonna ottaa kopiot noista täytettävistä sivusta ja täyttää tiedot kopioihin, jotka sitten skannaan blogiin. Ajattelin lisätä myös enemmän itseäni koskevia juttuja tuohon sivulle, siinä kun onneksi sattuu olemaan tilaa myös, esimerkiksi vaikka viikon työtunnit voisi sinne rustata. Toivoisin saavani irti myös jotain noista teemasivuista, mutta tuo ensimmäinen on jo melkein liian vaikea pala pureksittavaksi. Miksi ihmeessä vuoden ensimmäisen viikon "teemana" pitää olla vaatteiden läpikäyminen? Eikös sen olisi voinut säästää jonnekin syksyyn tai edes kevääseen...

Koska olen hyvä aloittamaan, mutta huono jatkamaan, tämä kirja toivottavasti motivoi pysymään ruodussa. Tarkoitus olisi sunnuntaina tai viimeistään seuraavan viikon tiistaihin mennessä tehdä raportti edellisestä viikosta. Jos menee siihen, että sunnuntaina ei millään kerkiä, niin tehdään sitten myöhässä, mutta julkaisupäiväksi tulee kuitenkin aina sunnuntai.

Tässä siis viiveellä tuo luvattu ensimmäisen viikon tilitys, eikä tasan hyvältä näytä. Kuva kasvaa klikkaamalla.

Ei kommentteja: